Τον τελευταίο καιρό στην τάξη μας ασχολούμαστε με τα … UFO!!!! Καταλαβαίνετε τώρα πού έχει ταξιδέψει η φαντασία μας. Σε πόσους πλανήτες και γαλαξίες! Εντυπωσιαστήκαμε και από τις διαστημικές αποστάσεις, συνειδητοποιήσαμε πόσο μακριά είναι το πιο κοντινό μας άστρο, κάναμε και μια αναφορά στα βαρυτικά κύματα, και πολύ το χαρήκαμε!
UFO, εξωγήινοι, μακρινοί πολιτισμοί και φανταστικές διαστημικές ιστορίες, απασχολούν όλους μας! Τόσο πολύ έχουμε επηρεαστεί, που λοξοκοιτάμε και πίσω από την πλάτη μας μην και μας παρακολουθεί κανένας εξωγήινος!
Ο Σωτήρης, μαθητής της τάξης μας, είπε να το μελετήσει περισσότερο το θέμα και το αποτέλεσμα θα το δείτε στην παρουσίαση που ακολουθεί.
Αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση είναι η εξίσωση του Ντρέηκ!!! Και φυσικά η μουσική της παρουσίασης! Άξιος μελετητής και ερευνητής!