Αρχείο για Νοέμβριος 27th, 2008

album.jpgΠρόκειται για ένα ενδιαφέρον mashup που συνδυάζει το google mapsμε τις φωτογραφίες του flickr . Οι φωτογραφίες ανανεώνονται κάθε μήνα. Θα ανακαλύψετε αρκετά διαμάντια εδώ.

www.earthalbum.com

Comments 1 σχόλιο »

migration.jpgΤον τελευταίο καιρό ακούμε όλο ότι έρχεται η ύφεση αλλά οι περισσότεροι αγνοούμε τι μας περιμένει. Τα κανάλια μας δείχνουν εικόνες του  κραχ του 29 αλλά όπως φαίνεται αυτή η ύφεση θα είναι εντελώς διαφορετική.

Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο αλλά ας μείνουμε στη φράση: «Πάνω απ’ όλα, η κρίση το 2009 θα είναι λιγότερο ορατή και περισσότερη μοναχική εμπειρία. Με τις απίστευτα χαμηλές τιμές των τηλεοράσεων και την εξάπλωση των καναλιών, γίνεται όλο και πιο εύκολο να σκοτώσεις το χρόνο σου μόνος, με μια τηλεόραση – και ο ελεύθερος χρόνος θα είναι κάτι που θα έχεις άπλετο».

Αρκετοί θα επιστρέψουμε στο χωριό των παπούδων μας, πόλεις θα ερημώσουν, θα καλλιεργούμε ντομάτες στους κήπους μας, θα παχύνουμε (λόγω της πληθώρας χρόνου), η συνέχεια επί της οθόνης…

Comments 0 σχόλια »

Έχετε μπαφιάσει πια με τα ίδια και τα ίδια; τι θα λέγατε για μία βόλτα στη Ρώμη; είναι ακριβά τα εισιτήρια; είναι εποχή ισχνότατων αγελάδων; Τότε ίσως το street view της google είναι μια κάποια λύση… Η google μας κακομαθαίνει. Ολο χριστουγεννιάτικα δωράκια μας επιφυλάσσει. Χθες αποφάσισε να μεγαλώσει λίγο το youtube κάνοντας τα videos widescreen. Σήμερα είπε να μας κάνει ένα δώρο στο google maps. Το streetview παίζει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στους χάρτες της google και όσες περιοχές είναι ήδη φωτογραφημένες μπορούν να προσφέρουν μια ανεπανάληπτη full screen (σχεδόν) πλοήγηση υψηλής ποιότητας στους ενδιαφερόμενους.

δοκιμάστε στο maps.google.com/steetview

Comments 0 σχόλια »

angryalien.jpgTα «Κουνέλια των 30 Δευτερολέπτων» των Angry Alen Productions, ζιπάρουν τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες  σε ένα αφηγηματικό ντελίριο 30-δευτερολέπτων, ερμηνευμένες από κουνέλια-ψηφιακά καρτούν της Jennifer Shiman. Τα απολαυστικά αυτά, αστραπιαία κινούμενα σχέδια – haiku έχουν ήδη κερδίσει δύο Webby Awards στην κατηγορία Online Film και Video/Animation, καθώς και το βραβείο κοινού στην ίδια κατηγορία και είναι υποψήφια για το βραβείο Global Media στην κατηγορία Outstanding Short Format Entertainment που θα δοθεί στις 9 Ιανουαρίου.

www.angryalien.com

Comments 0 σχόλια »

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων