Αρχείο για Δεκέμβριος, 2007

http://istoria3.blogspot.com/

Οι συνάδελφοι από το βορρά περιμένουν τη συμβολή μας…

Αφήστε το ποντίκι σας να μπει σε μία τάξη

http://didaskw.blogspot.com/

Comments 1 σχόλιο »

http://www.danah.org/Μία επιφανής ακαδημαικός ετών 30 μοιράζεται τις ανησυχίες της για τη σύγχρονη νεολαία. Είναι ανήσυχη για το στρες στο οποίο υποβάλλονται. Η έλλειψη κίνησης και το υστέρημα υγιών ευκαιριών για παιχνίδι και κοινωνικότητα, όπως και ο υπερπρογραμματισμός και η καθοδήγηση είναι οι κύριοι φόβοι της.
Σχετικό άρθρο στο RAM Δεκεμβρίου

Comments 1 σχόλιο »

hate-googleΗ πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης του Διαδικτύου άλλαξε χαρακτήρα, απέκτησε πρωτόγνωρη δύναμη και δέχεται έντονη κριτική

Διαβάστε το άρθρο της Τιτίκας Δημητρούλια στην Καθημερινή
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_100018_02/12/2007_250713

Comments 0 σχόλια »

car-accidΕνα μήνυμα για τροχαίο ήταν η αφορμή να κινητοποιηθεί ο κόσμος και να βρεθεί ο δράστης
Της Λινας Γιανναρου
«Καλημέρα. Εχθές τις πρώτες πρωινές ώρες ο αδελφός μου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι… Για τη ?Γειτονιά των Αγγέλων?. Εχθές, στις 17/11, περίπου στις 12.30 π.μ. στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος της Αγ. Αννης, ένα Citroen Saxo κόκκινο τον διαμέλισε και τον εγκατέλειψε. Επειδή λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να γράψω περισσότερα και για να προλάβω όποιον φίλο θέλει να βοηθήσει (γιατί δεν αποκλείεται ο εγκληματίας να προσπαθήσει να το φτιάξει από Δευτέρα πρωί), το κόκκινο Saxo είναι χτυπημένο εμπρός από τα μέχρι τώρα στοιχεία ? κομμάτια του αυτοκινήτου έχουν βρεθεί. Οποιος μπορεί να βοηθήσει θα είναι πολύτιμο και όποιος μπορεί να το προωθήσει σε άλλα sites που να το διαβάζουν φαναρτζήδες ή αυτοί που πουλάνε ανταλλακτικά, τον παρακαλώ πολύ να το κάνει γιατί εγώ δεν μπορώ. Δυο αγγελούδια σε λίγη ώρα από τώρα θα ακούσουν το μεγάλο μυστικό που δεν το λέμε εδώ και 28 ώρες… Αντίο αγαπημένε μου αδελφέ… Καλό δρόμο».
Από το ένα blog στο άλλο Συνέχεια »

Comments 0 σχόλια »

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων