Αρχείο για 6 Ιουλίου, 2008

recyclepcΤο ένα δισεκατομμύριο υπολογίζεται ότι ξεπέρασε ο αριθμός των προσωπικών υπολογιστών που λειτουργούν σε ολόκληρο τον κόσμο ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις αναμένεται να έχει φτάσει τα δύο δισ. έως το 2014, κυρίως εξαιτίας της αυξανόμενης ζήτησης στις αναδυόμενες οικονομίες, ανακοίνωσε η εταιρεία ερευνών Gartner.
Tο 58% του ενός δισεκατομμυρίου υπολογιστών που βρίσκονται σήμερα σε χρήση αντιστοιχεί στις «ώριμες» δυτικές αγορές, ωστόσο το ποσοστό αυτό αναμένεται να πέσει στο 30% για το επόμενο δισεκατομμύριο.

«H ταχεία διείσδυση στις αναδυόμενες αγορές καθοδηγείται από την εκρηκτική επέκταση της ευρυζωνικής και ασύρματης δικτύωσης, τη συνεχιζόμενη πτώση στις τιμές των μέσων PC και τη γενικότερη συνειδητοποίηση ότι τα PC είναι αναντικατάστατο εργαλείο προόδου», δήλωσε στο Reuter?s ο διευθυντής ερευνών της Gartner Tζορτζ Σίφλερ. Συνέχεια »

Comments 0 σχόλια »

classmate …ιδού και το classmate . Διαβάζουμε ότι η Info-Quest επιλέχθηκε από την Intel και τη Microsoft για την προώθηση της νέας πλατφόρμας Classmate PC στην ελληνική αγορά.
Μικρό και ελαφρύ, στιβαρό προκειμένου να αντέχει τη σκληρή, καθημερινή χρήση και μοντέρνα σχεδιασμένο για να αρέσει στις μικρές ηλικίες, το Classmate PC που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Info-Quest με το όνομα Quest Classmate PC, προορίζεται για χρήση από εκπαιδευτικούς οργανισμούς και υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο διδασκαλίας, εκμάθησης και παρακολούθησης της προόδου, παιδιών από 5 έως 14 ετών.

Το Quest Classmate PC, είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή της Intel και λειτουργικό σύστημα της Microsoft, ενώ η ενδεικτική τιμή του κυμαίνεται στα 259 ευρώ.

Χαράς ευαγγέλια προβλέπονται στους συλλόγους των καθηγητών. Αν θέλετε να δείτε τις αντιστάσεις του συστήματος φροντίστε να κάνετε την παρακαταθήκη σας σε υπογλώσσια.

Comments 0 σχόλια »

wiki-smΗ έκδοση για Windows Mobile περιλαμβάνει 14 εκατομμύρια άρθρα και 24,000 εικόνες. Τα άρθρα έχουν επιλεγεί από τους συντάκτες ώστε να είναι τα πλέον αντιπροσωπευτικά για τα 175 Mb της έκδοσης, ενώ διαθέτει και δυνατότητες ευρετηρίασης και αναζήτησης. Αν θέλετε να εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας διαρκώς ακόμα και εν κινήσει, σας έχουμε φροντίσει. Φυσικά δωρεάν.

Αν θέλετε να την κάνετε δική σας, κλικ!

Comments 0 σχόλια »

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων