Αρχείο για 25 Δεκεμβρίου, 2008

Πρόκειται για το Μάστερ ενός φοιτητή.

Μπορείτε να το κατεβάσετε www.donysanimation.com

Comments 0 σχόλια »

redpen.jpgΣύμφωνα με τις οδηγίες προς διδάσκοντες που εκπόνησε κρατική υπηρεσία της Αυστραλίας, η διόρθωση των γραπτών από τους εκπαιδευτικούς με κόκκινο στυλό κάνει κακό στους μαθητές, αφού το κόκκινο χρώμα είναι πολύ επιθετικό. Συγκεκριμένα η διόρθωση αυτή προκαλεί ζημιά στον ψυχισμό τους. Γι?αυτό τον λόγο δημιουργήθηκε μια εγκύκλιος, η οποία μοιράστηκε σε 30 σχολεία στην πολιτεία Κουίνσλαντ, η οποία συνιστά στους δασκάλους να διορθώνουν με άλλα χρώματα στυλό και όχι κόκκινο, έτσι ώστε να μην υπάρχει διαταραχή στην καλή ψυχική υγεία των μαθητών.

Comments 0 σχόλια »

logo-time.jpgΤο περιοδικό TIME δε θα σας απογοητεύσει καθώς έχει δημιουργήσει 50 λίστες, καλύπτοντας πληθώρα θεμάτων από πολιτική μέχρι μουσική και χιούμορ.

http://www.time.com/time/specials/2008/top10

Comments 0 σχόλια »

Τα κακόμοιρα έμπλεξαν στον ίδιο πλανήτη με τον άνθρωπο. Αν πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε κάτι γι΄αυτά

www.bbc.co.uk/breathingplaces

Comments 0 σχόλια »

eccehomo.jpgΠαρακολουθώ καιρό το blog του Γιάννη Πατζιαρά.  Περιγράφει περιστατικά ασθενών βασισμένα σε πραγματικά ψυχιατρικά δεδομένα. Ενίοτε και στους κολλητούς του φίλους…! Τα περισσότερα από τα άρθρα του ιστολογίου του έχουν δημοσιευθεί στην εφημερίδα “Ο Πολίτης” σε πανομοιότυπη ή ελαφρώς τροποποιημένη μορφή, κάτω από την στήλη ECCE HOMO που δημοσιεύεται κάθε Πέμπτη.

Διαβάστε τη Χριστουγενιάτικη μοναξιά…

Comments 0 σχόλια »

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων