Αρχείο για Σεπτέμβριος 5th, 2010

Comments 3 Σχόλια »

Ray Bradbury«Εχουμε υπερβολικά πολλά κινητά τηλέφωνα. Πάρα πολύ ίντερνετ. Πρέπει να απελευθερωθούμε απ’ αυτές τις μηχανές. Εχουν γίνει πια υπερβολικά πολλές. Γιατί τόση προσπάθεια για να φλυαρήσεις μ’ έναν κρετίνο, με τον οποίο δεν θα ήξερες τι να κάνεις, αν ήταν στο σπίτι σου;».

Ο 90χρονος συγγραφέας του Φαρενάιτ 451 Ρέι Μπράντμπερι κατά της νέας τεχνολογίας και του social network.

LIFO

Comments 0 σχόλια »

Το συγκρότημα Βlue Jazz Fiction, το οποίο απαρτίζεται από έξι κορίτσια που προέρχονται από τον Βόλο, δίνει συναυλία στις 17 Σεπτεμβρίου στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Mε την εμφάνιση τριών συγκροτημάτων του Schoolwave- ενός μοναδικού σε χαρακτήρα φεστιβάλ που οργανώνεται εδώ και έξι χρόνια στην Αθήνα προσφέροντας βήμα έκφρασης στο νέο αίμα της εγχώριας μουσικής σκηνής σε μια ευρεία κλίμακα που κινείται από metal και alternative rock ως hip hop και pop punk- αρχίζει το εφετινό πρόγραμμα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Στις 17 Σεπτεμβρίου το βράδυ, λοιπόν, στον κήπο του Μεγάρου, οι Μusica Ficta, oι Rosebleed και οι Βlue Jazz Fiction καλούν τους Schooligans αλλά και όλους όσοι αισθάνονται έτσι σε μια βραδιά γεμάτη ρυθμό και ένταση όπου τα νιάτα έχουν την τιμητική τους.

www.tovima.gr

Comments 0 σχόλια »

microsoft
www.onlinemba.com

Comments 0 σχόλια »

Comments 0 σχόλια »

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων