Αρχείο για Οκτώβριος 24th, 2010

Κάτι που έλειπε από το ελληνικό χωριό στο διαδίκτυο. Βλέπετε τόσες πύλες διαθέτουμε (κι άλλες τόσες σχεδιάζουμε)  αλλά οι πληροφορίες για το ΣΕΠ παρέμεναν διασκορπισμένες σε πολλούς δικτυακούς τόπους. Ευτυχώς όμως γεννήθηκε ο διαδικτυακός τόπος (www.mysep.gr) που αναλαμβάνει να μας συμμαζέψει τα ακόλουθα θέματα:  η παροχή  πληροφοριών για τις σχολές και τα τμήματα των Πανεπιστημίων, των Τ.Ε.Ι., των  σχολών δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, συνδέσμους  ξένων πανεπιστημίων, νομοθεσίας πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θέματα εξετάσεων, ειδικά θέματα για εκπαιδευτικούς, κ.α.

Είναι το προϊόν μιας διπλωματικής διατριβής. Μακάρι κι άλλες τέτοιες διατριβές να προσφέρουν πραγματικές υπηρεσίες στην εκπαιδευτική κοινότητα και να μην είναι μόνο περί όνου σκιάς…

Comments 0 σχόλια »

Comments 0 σχόλια »

Οι Μadrugada προκάλεσαν αίσθηση και μπήκαν σχεδόν βίαια στην μουσική ζωή μας, με το LP «Industrial Silence» του 1999, με το οποίο ήδη είχαν ανεβεί στην κορυφή των Νορβηγικών συγκροτημάτων. Στην χώρα τους ήρθε και η πρώτη αναγνώριση του ταλέντου τους μέσω της βράβευσης τους με το Νορβηγικό βραβείο καλύτερου ροκ συγκροτήματος του 1999. Το όνομα τους προέρχεται από την ισπανική ομώνυμη λέξη που σημαίνει «αυγή», ενώ γενικά φέρνουν μια πολυεθνική διάσταση ως συγκρότημα. Νορβηγοί, με ισπανικό όνομα, αμερικάνικο (κυρίως) και βρετανικό ήχο.

Comments 0 σχόλια »

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων