Αρχείο για 31 Αυγούστου, 2012

Στιγμές της ζωής ενός ρεμπέτη, του Σωτηρη, με τους συγκατοίκους του, τον Ναπολεων,τον Πετρο,τον θοδωρη , στα ορια της πόλης. Η Γυναίκα του Σωτήρη δεν εμφανίζεται.

Η Εύα Στεφανή γεννήθηκε στις Η.Π.Α. το 1964. Αφού τελείωσε τις σπουδές της στις Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, σπούδασε Ντοκιμαντέρ στην Ecole Varan στο Παρίσι, Κινηματογράφο και Εθνογραφικό Ντοκιμαντέρ στο Νew York University, και ειδικεύτηκε στη σκηνοθεσία ντοκιμαντέρ στο Νational Film and Television School στην Βρετανία. Δίδαξε θεωρία κινηματογράφου και εθνογραφικό ντοκιμαντέρ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στο Τμήμα Συγκριτικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ. (1998-2001). Επίσης δίδαξε ντοκιμαντέρ σε σεμινάρια του Ευρωπαϊκού Δίκτυου Ντοκιμαντέρ EDN (European Documentary Network). Είναι Eπίκουρος Kαθηγήτρια στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου διδάσκει θεωρία και ιστορία κινηματογράφου από το 2001. Είναι επίσης υπεύθυνη της σειράς «Κινηματογραφικές Σπουδές» στις εκδόσεις Πατάκη.

Comments 0 σχόλια »

Ο Στάνλεϊ δεν πάει ποτέ έξω. Του αρέσει να παίζει με τα παιχνίδια του και κάθε βράδυ η μητέρα του τον φιλά για καληνύχτα.
Ο Στάνλεϊ είναι είκοσι ετών.
Το πρόβλημα είναι για τον Στάνλεϊ όλα αυτά είναι φυσιολογικά μέχρι που η συνάντησή του με ένα μυστηριώδες κορίτσι φέρνει τα πάνω κάτω στον κόσμο του…

Σκηνοθεσία: Vicky Mather
Διάρκεια: 11’19

Comments 0 σχόλια »

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων