Αρχείο για "19 Ιανουαρίου 2016"

ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών – Πρόσκληση συμμετοχής σε σεμινάριο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Νερό και Βιώσιμη Ανάπτυξη»

ΚΠΕ ΈδεσσαςΤο ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών, ως συντονιστικός φορέας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Νερό και Βιώσιμη Ανάπτυξη» και με στόχο τον γραμματισμό της σχολικής κοινότητας σχετικά με τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του Νερού (φυσικό, βιολογικό, χημικό, κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό), τη χρήση του και την Εκπαίδευση για την Αειφορία, προτίθεται να πραγματοποιήσει 3ήμερη επιμορφωτική δράση /σεμινάριο, σε συνεργασία με το ΚΠΕ Άμφισσας.

Ο τίτλος του σεμιναρίου είναι:
«ΣΠΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ»
και θα πραγματοποιηθεί από τις 29 έως τις 31 Ιανουαρίου 2016, στους χώρους του ΚΠΕ Άμφισσας, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή.

Το σεμινάριο απευθύνεται :

  • σε εκπαιδευτικούς της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, μέλη του προαναφερόμενου Δικτύου προερχόμενα από την επικράτεια,
  • σε υποψήφια μέλη του προαναφερόμενου Δικτύου προερχόμενα από την Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Δυτ. Ελλάδας, Θεσσαλίας και Αττικής, οι οποίοι υλοποιούν προγράμματα που εμπεριέχουν τη θεματική του Νερού

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να στείλουν την αίτησή τους πρωτότυπα σφραγισμένη και υπογεγραμμένη μέσω της υπευθύνου Π.Ε. στο ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών το αργότερο έως τις 21/01/2016. Προηγουμένως θα την υποβάλουν ηλεκτρονικά σε μορφή αρχείου doc στο pokpe2014@gmail.com έως τις 20/01/2016.

Ίδρυση και λειτουργία Εθνικού Θεματικού Δικτύου του ΚΠΕ Φιλίππων με τίτλο: «Η πόλη, η κατοικία και το φυσικό περιβάλλον στην αρχαία και πρόσφατη παράδοση»

Το ΚΠΕ Φιλίππων σύμφωνα με την απόφαση έγκρισης με αρ. Πρωτ. 213789 /Δ2/30-12-2015 της Γενικής Δ/νσης Σπουδών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης – Τμήμα Δ΄ Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας ‘Ερευνας και Θρησκευμάτων θα συντονίσει και θα λειτουργήσει Εθνικό Θεματικό Δίκτυο με τίτλο:
«Η πόλη, η κατοικία και το φυσικό περιβάλλον στην αρχαία και πρόσφατη παράδοση»,
για τα σχολικά έτη 2015-2016, 2016-2017 και 2017-2018.
Όσα Σχολεία επιθυμούν να ενταχθούν στο Δίκτυο μπορούν να αποστείλουν αίτηση μέσω της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

ΚΠΕ Κέρκυρας – Συμμετοχή στο δίκτυο Αειφορική Τεχνολογία

Ύστερα από την έγκριση της συνέχισης του δικτύου «Αειφορική Τεχνολογία» με συντονιστικό φορέα το ΚΠΕ Κέρκυρας για τα επόμενα δύο σχολικά έτη (2015-16 & 2016-17) με το παραπάνω σχετικό, επισυνάπτουμε αίτηση συμμετοχής των σχολείων.
Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο website του ΚΠΕ Κέρκυρας, όπου μπορούν να συμπληρώσουν και την ηλεκτρονική φόρμα εδώ:
https://sites.google.com/site/kpekerkyras/diktya/aeiphorike-technologia/a

Αίτηση συμμετοχής στο δίκτυο «Αειφορική Τεχνολογία»

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων