ΚΠΕ ΈδεσσαςΤο ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών, ως συντονιστικός φορέας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Νερό και Βιώσιμη Ανάπτυξη» και με στόχο τον γραμματισμό της σχολικής κοινότητας σχετικά με τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του Νερού (φυσικό, βιολογικό, χημικό, κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό), τη χρήση του και την Εκπαίδευση για την Αειφορία, προτίθεται να πραγματοποιήσει 3ήμερη επιμορφωτική δράση /σεμινάριο, σε συνεργασία με το ΚΠΕ Άμφισσας.

Ο τίτλος του σεμιναρίου είναι:
«ΣΠΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ»
και θα πραγματοποιηθεί από τις 29 έως τις 31 Ιανουαρίου 2016, στους χώρους του ΚΠΕ Άμφισσας, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή.

Το σεμινάριο απευθύνεται :

  • σε εκπαιδευτικούς της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, μέλη του προαναφερόμενου Δικτύου προερχόμενα από την επικράτεια,
  • σε υποψήφια μέλη του προαναφερόμενου Δικτύου προερχόμενα από την Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Δυτ. Ελλάδας, Θεσσαλίας και Αττικής, οι οποίοι υλοποιούν προγράμματα που εμπεριέχουν τη θεματική του Νερού

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να στείλουν την αίτησή τους πρωτότυπα σφραγισμένη και υπογεγραμμένη μέσω της υπευθύνου Π.Ε. στο ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών το αργότερο έως τις 21/01/2016. Προηγουμένως θα την υποβάλουν ηλεκτρονικά σε μορφή αρχείου doc στο pokpe2014@gmail.com έως τις 20/01/2016.