Αρχείο για "Μάρτιος, 2022"

Κ.Ε.ΠΕ.Α Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου – Μια εκπαιδευτική προσέγγιση για τα οφέλη των δέντρων στην πόλη

KPE Eleuteriou Kord

Κ.Ε.ΠΕ.Α Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου –  Τα υπέροχα δέντρα! Μια εκπαιδευτική προσέγγιση για τα οφέλη των δέντρων στην πόλη

 

Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας – Αφίσες της Δράσης με τίτλο ‘‘Το 1821 Παράθυρο για το Δικό μου Βιώσιμο και Δημιουργικό Μέλλον’’

Σε δυο ημέρες από σήμερα, θα γιορτάσουμε την Εθνική μας εορτή. Παραθέτω εδώ, 4 από τις αφίσες της Δράσης με τίτλο ‘‘Το 1821 Παράθυρο για το Δικό μου Βιώσιμο και Δημιουργικό Μέλλον’’ της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, που υλοποιήσαμε σε συνεργασία με τη ΔΔΕ Κυκλάδων, κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά. Είναι αφίσες μαθητών & μαθητριών του 3ου Γυμνασίου Βριλησσίων, και με περιβαλλοντικό όραμα.

Afisa 1 Afisa 2 Afisa 3 Afisa 4

 

 

Κ.Ε.ΠΕ.Α. Μουζακίου – Διοργάνωση εορταστικής ημερίδας με θέμα: «Παρουσίαση του Δευκαλίωνα: Εκπαίδευση για τις Πλημμύρες» 31 Μαρτίου 2022

Το Κ.Ε.ΠΕ.Α. Μουζακίου σύμφωνα με τον προγραμματισμό της παιδαγωγικής του ομάδας, στο πλαίσιο της Πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Β’ Κύκλος)», το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και σε συνεργασία με τους φορείς του συνημμένου πίνακα, προβαίνει σε διοργάνωση διαδικτυακής εορταστικής ημερίδας με θέμα:

«Παρουσίαση του Δευκαλίωνα: Εκπαίδευση για τις Πλημμύρες»

την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:30.
Το Κ.Ε.ΠΕ.Α. Μουζακίου μετά από πολύμηνη συνεργασία με άλλα Κ.Ε.ΠΕ.Α., Υπευθύνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Σχολικών Δραστηριοτήτων, το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας και εκπαιδευτικούς σχολείων, έχει προβεί στην παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού που αφορά τις πλημμύρες με το όνομα «Δευκαλίωνας: Εκπαίδευση για τις πλημμύρες». Αυτή η ημερίδα είναι η επίσημη παρουσίαση του αποτελέσματος αυτής της συνεργασίας στον εκπαιδευτικό κόσμο της χώρας.
Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης από όλη τη χώρα. Δήλωση συμμετοχής μπορείτε να κάνετε στη φόρμα: https://forms.gle/jC4e3ivvcfv1TVYs6 και η διεύθυνση προβολής της ημερίδας θα σας έρθει αυτόματα στο e-mail που θα δηλώσετε.
Εάν ο αριθμός συμμετεχόντων ξεπεράσει τον αριθμό που μπορεί να υποστηρίξει η εκπαιδευτική πλατφόρμα WebEx του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, η «Παρουσίαση του Δευκαλίωνα: Εκπαίδευση για τις Πλημμύρες» θα επιδιώξουμε να επαναληφθεί.

Έγγραφο του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Μουζακίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
«Παρουσίαση του Δευκαλίωνα: Εκπαίδευση για τις Πλημμύρες»
Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Ώρες/Διάρκεια  Θέματα/Εισηγητές
18:30 – 18:50 Σύνδεση συμμετεχόντων – Προσέλευση
18:50 – 19:20 Χαιρετισμοί επισήμων
19:20 – 19:40 Αφορμή, κοινή προσπάθεια και πορεία του «Δευκαλίωνα» Ντάνης Αντώνιος – Προϊστάμενος του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Μουζακίου
19:40 – 20:00 Παρουσίαση του ιστότοπου του «Δευκαλίωνα: Εκπαίδευση για τις Πλημμύρες» Μυλωνά Μαρία – Αναπληρώτρια προϊσταμένη του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Μολάων
20:00 – 20:20 Παρουσίαση ενδεικτικών δραστηριοτήτων του «Δευκαλίωνα: Εκπαίδευση για τις Πλημμύρες» Βλάχος Γιάννης – Πρόεδρος Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.
20:20 – 21:20 Συζήτηση – τοποθετήσεις – προτάσεις

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ

Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας (Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης)
Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Κισσάβου – Ελασσόνας
Δ.Δ.Ε. Αχαΐας (Γραφεία Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Θεμάτων)
Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Κόνιτσας
Δ.Δ.Ε. Έβρου (Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων)
Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Κρεστένων
Δ.Δ.Ε. Κυκλάδων (Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων)
Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Μακρινίτσας
Δ.Π.Ε. Μαγνησίας (Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων)
Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Μολάων
Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Αργυρούπολης
Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Μουζακίου
Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Αρχανών
Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Ομηρούπολης Χίου
Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Δραπετσώνας
Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Πεταλούδων Ρόδου
Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου
Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Στυλίδας – Υπάτης
Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Καλαμάτας
Εργαστηριακό Κέντρο Καρδίτσας
Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Καστοριάς
ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας

 

Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας – Επιμορφωτική Δράση Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με δημιουργία αφίσας – Επετειακό άλμπουμ 1821-2021

DDE 1821 2021

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, συνεργάστηκε με την  Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων δια της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων  στη μαθητική δράση με θέμα:

‘‘Το 1821 Παράθυρο για το Δικό μου Βιώσιμο και Δημιουργικό Μέλλον’’

Σκοπός της δράσης ήταν οι μαθητές/τριες να προβληματιστούν και να:
Α) συνθέσουν ένα σχετικό μήνυμα για το πώς αντιλαμβάνονται την αξία του εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση ως εφαλτήριο για το δικό τους βιώσιμο και δημιουργικό μέλλον και
Β) να προβάλλουν αυτό το μήνυμα σχεδιάζοντας σχετική αφίσα
Αποτέλεσμα αυτής της δράσης, είναι το άλμπουμ

RCE Kρήτης – Διεθνές Συνέδριο με θέμα: Kαινοτόμες Πρακτικές στη Διδασκαλία και τη Μάθηση για την Οικοδόμηση μιας Βιώσιμης και Δίκαιης Κοινωνίας 14-16 Οκτωβρίου 2022

Το συνέδριο διοργανώνεται από το RCE Κρήτης (Περιφερειακό Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης στην Εκπαίδευση για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη)  και υποστηρίζεται από την Έδρα της UNESCO ΤΠΕ στην Εκπαίδευση για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (Πανεπιστήμιο Κρήτης) και έναν μεγάλο αριθμό Πανεπιστημίων και RCE παγκοσμίως.

Περισσότερες πληροφορίες στον υπερσύνδεμο: https://perivallontikidipevath.blogspot.com/2022/03/rce-k-k-4-1610.html
αλλά και στον δικτυακό τόπο του συνεδρίου: https://rcecrete-conferences.online

Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας – Επιμορφωτικό Σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο «Μια ερευνητική υποδομή για την εκπαιδευτική κοινότητα», 15 Μαρτίου και 5 Απριλίου 2022

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Β΄και Γ΄Αθήνας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Γ΄Αθήνας, δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, προτίθεται να διοργανώσει εξ αποστάσεως Επιμορφωτικό  Σεμινάριο στις 15 Μαρτίου & 5 Απριλίου 2022, ώρες 18.00-20.00, με θέμα:

Μία Ερευνητική Υποδομή για την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Το Επιμορφωτικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά σε δύο φάσεις:
Α] πρώτο μέρος: Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 και ώρες 18.00-20.00
Β] δεύτερο μέρος: Τρίτη 5 Απριλίου και ώρες 18.00-20.00

Οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί των ανωτέρω Διευθύνσεων, μπορούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρακολούθησης του Σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική Φόρμα συμμετοχής

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων : Τρίτη 14 Μαρτίου 2022 και ώρα 14.00

Το εργαστήριο προσφέρεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου Erasmus+ BRIST: Building a Research Infrastructure for School Teachers, το οποίο δημιουργεί τα απαραίτητα εργαλεία υποστήριξης των εκπαιδευτικών στην ερευνητική διαδικασία.

Το link της σύνδεσης θα αποσταλεί στο email που θα δηλωθεί. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Έγγραφο της Π.Ε. Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας

Περιγραφή του σεμιναρίου

Οι εκπαιδευτικοί καλούνται συχνά να εφαρμόσουν στη σχολική πράξη καινοτόμες προσεγγίσεις που προτείνονται από την εκπαιδευτική έρευνα, όπως τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων. Στις περισσότερες περιπτώσεις εφαρμόζουν αυτές τις καινοτομίες παθητικά, αποδεχόμενοι τα πιθανά μαθησιακά αποτελέσματα και δεν διερευνούν εις βάθος τον αντίκτυπό τους στη μαθησιακή διαδικασία.

  • Πώς θα μπορούσαν οι εκπαιδευτικοί να αξιολογήσουν τον αντίκτυπο των προτεινόμενων προσεγγίσεων στη σχολική πράξη;
  • Πώς θα μπορούσαν να καταγράψουν τα μαθησιακά αποτελέσματα από την εφαρμογή τους;

Σε μία προσπάθεια να απαντηθούν τα παραπάνω ερωτήματα έχει σχεδιαστεί το πρόγραμμα «Μία Ερευνητική Υποδομή για την Εκπαιδευτική Κοινότητα» που φιλοδοξεί να υποστηρίξει τους εκπαιδευτικούς στο να υλοποιήσουν μικρής ή και μεγαλύτερης κλίμακας ερευνητικές δράσεις στη διδακτική πράξη ώστε να αξιολογήσουν την επίτευξη των μαθησιακών στόχων των προτεινόμενων εκπαιδευτικών παρεμβάσεων.

Το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί σε δύο δίωρα εργαστήρια στις 15/3 και 5/4.

  • Στο πρώτο εργαστήριο, μέσα από 4 πρακτικές που έχουν ήδη υλοποιηθεί σε Ελληνικά Σχολεία, θα παρουσιαστεί η μεθοδολογία διεξαγωγής μιας επιστημονικής έρευνας μικρής κλίμακας στην τάξη και το πώς τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας μπορούν να βελτιώσουν την εκπαιδευτική διαδικασία. Στο τέλος του πρώτου εργαστηρίου θα ζητηθεί από τους συμμετέχοντες να προετοιμάσουν τις δικές τους προτάσεις για την υλοποίηση αντίστοιχων ερευνών στις δικές τους τάξεις και να τις αποστείλουν στους φορείς διοργάνωσης.
  • Στο δεύτερο εργαστήριο, θα επιλεχθούν 6 προτάσεις από τις δημιουργίες των συμμετεχόντων και θα συζητηθούν αναλυτικά στην ολομέλεια ώστε να συνδιαμορφωθούν αντίστοιχες ερευνητικές εργασίες ακολουθώντας το μοντέλο των πρακτικών του πρώτου εργαστηρίου.

Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας – Σχολεία που συμμετέχουν στο βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Εικονική Επιχείρηση JA Greece

Τι είναι Εικονική Επιχείρηση
H Εικονική Επιχείρηση αποτελεί ένα βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που βασίζεται στην αρχή της «μάθησης μέσα από την πράξη» και απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 15-18 ετών, σε όλη την Ελλάδα. Το πρόγραμμα της Εικονικής Επιχείρησης είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους μαθητές και τις μαθήτριες, δουλεύοντας στο πλαίσιο της ομάδας, να δημιουργήσουν μία δική τους εταιρεία και να κατανοήσουν όλα τα στάδια από το σχεδιασμό, τη λειτουργία μέχρι και τη ρευστοποίησης μιας επιχείρησης.

Στόχος είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα να αναπτύξουν γνώσεις και δεξιότητες καθώς και να συλλέξουν εμπειρίες και εφόδια για την αυριανή τους είσοδο στον κόσμο της εργασίας, είτε ως δημιουργοί-ιδιοκτήτες, είτε ως εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Τα οφέλη του προγράμματος περιλαμβάνουν δεξιότητες, στάσεις και συμπεριφορές που αποτελούν σημαντικές προτεραιότητες στον κόσμο της εργασίας για το σήμερα και το αύριο

  • Δημιουργική σκέψη και ικανότητα επίλυσης προβλημάτων
  • Επικοινωνιακές ικανότητες
  • Αυτοπεποίθηση
  • Ικανότητα ομαδικής συνεργασίας και ικανότητες ηγεσίας
  • Ικανότητα διαπραγμάτευσης και λήψης αποφάσεων
  • Υποβολή στόχων και σωστή διαχείριση χρόνου
  • Οργανωτικές ικανότητες
  • Ανάληψη ευθυνών και ρίσκου
  • Ανάγκη για δέσμευση στην ποιότητα και εκτίμηση της περιβαλλοντικής επίδρασης

Εικονικές επιχειρήσεις Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Κάθε βίντεο, μέγιστης διάρκειας 2 λεπτών, έχει σκοπό να αναδείξει την επιχείρηση και την ομάδα και να μπορέσει να προσελκύσει πιθανούς επενδυτές, συνεργάτες και πελάτες με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησης. 

Παρακολουθείστε τα βίντεο των ομάδων που συμμετέχουν στον φετινό διαγωνισμό εδώ!

Με το βίντεο αυτό κάθε μαθητική επιχείρηση παρουσιάζει το προϊόν/ υπηρεσία, την ομάδα και σημαντικές στιγμές από τη δημιουργία του προϊόντος/υπηρεσίας. Μπορεί να περιέχει στοιχεία διαφήμισης, προσωπικές δηλώσεις των μαθητών/επιχειρηματιών καθώς και στοιχεία για το τι έμαθαν και τι κατάφεραν έως τώρα.

Αφού παρακολουθήσετε τα βίντεο των ομάδων μπορείτε να ψηφίσετε τα 3 της επιλογής σας κάνοντας κλικ εδώ

 

Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας – Δελτίο τύπου Βράβευσης σχολείων του Δεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Οικολογικά Σχολεία»

Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας – Δελτίο τύπου Βράβευσης σχολείων του Δεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Οικολογικά Σχολεία»

 

Photo 3Photo 1

 

 

 

 

 

Photo 4

Photo 2

 

 

 

 

 

Photo 5

Photo 6

 

 

Κ.Ε.ΠΕ.Α. Μεσολογγίου – Πρόσκληση συμμετοχής σε επιμορφωτικό πρόγραμμα εξ αποστάσεως «Εκπαίδευση μέσω της τέχνης. Θεματικό πεδίο εφαρμογής: οι πανδημίες», 5 Απριλίου 2022

Το Κ.Ε.ΠΕ.Α. Μεσολογγίου, στο πλαίσιο υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «Πανδημία: να το δούμε ως ευκαιρία» προγραμματίζει, σε συνεργασία με το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδας, την υλοποίηση εξ αποστάσεως επιμορφωτικού προγράμματος για εκπαιδευτικούς Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης της Επικράτειας την Τρίτη 5 Απρίλη, τις ώρες 18.00 – 20:00, με θέμα: «Εκπαίδευση μέσω της τέχνης. Θεματικό πεδίο εφαρμογής: οι πανδημίες».

Σε μια εποχή που η εικόνα κυριαρχεί, η κριτική προσέγγιση εικαστικών έργων (πίνακας ζωγραφικής, σκίτσο, γελοιογραφία, φωτογραφία κ.ά.) και η τους αξιοποίησή τους στην διδακτική πράξη κρίνεται ως πολύ σημαντική. Η Εκπαίδευση για την Αειφορία, εκ προοιμίου, στηρίζεται σε καινοτόμες εναλλακτικές μεθόδους και τεχνικές διδασκαλίας και μάθησης, βιωματικές, συμμετοχικές και επικοινωνιακές. Η εκπαίδευση μέσω της Τέχνης -εν προκειμένω μέσω της ερμηνείας και ανάλυσης εικονιστικών αναπαραστάσεων πανδημικών φαινομένων- είναι μία από αυτές τις καινοτόμες εκπαιδευτικές εφαρμογές, η οποία και αποτελεί αντικείμενο της ημερίδας.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα απευθύνεται:

  • στους εκπαιδευτικούς Δ/θμιας Εκπ/σης της χώρας που υλοποιούν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πανδημία: να το δούμε ως ευκαιρία» την τρέχουσα σχολική περίοδο, μπορούν ωστόσο να συμμετέχουν επίσης:
  • Εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης της χώρας που προτίθενται να εφαρμόσουν στην τάξη τους έναν διδακτικό σχεδιασμό με θέμα τις πανδημίες αξιοποιώντας την Τέχνη, είτε εντός σχολικού ωραρίου στο πλαίσιο της διαθεματικότητας και σε σύνδεση με τα γνωστικά αντικείμενα του Αναλυτικού Προγράμματος Σπουδών είτε στο πλαίσιο Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ή Αγωγής Υγείας)
  • Εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται για το θέμα της ημερίδας
  • Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων/Π.Ε./Α/Υ. και
  • Εκπαιδευτικοί των Κ.Ε.ΠΕ.Α./Κ.Π.Ε.

Το πρόγραμμα της επιμορφωτικής ημερίδας θα διεξαχθεί σύγχρονα εξ αποστάσεως, μέσω της πλατφόρμας Webex του Υπουργείου Παιδείας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν στο επιμορφωτικό πρόγραμμα καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα-αίτηση μέχρι την Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, ενεργοποιώντας τον σύνδεσμο: https://forms.gle/ayNrWgVFYCWfRrW48.
Με την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης των αιτήσεων, το Κ.Ε.ΠΕ.Α. Μεσολογγίου θα αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα στους ενδιαφερόμενους με τον υπερσύνδεσμο και τις οδηγίες σύνδεσης στην ψηφιακή αίθουσα (Webex) φιλοξενίας της ημερίδας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα δηλωθεί στη φόρμα-αίτηση.
Το πρόγραμμα διοργανώνεται στο πλαίσιο της Πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) -Περιβαλλοντική Εκπαίδευση- B’ Κύκλος», το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από την υλοποίηση του επιμορφωτικού προγράμματος δεν προκύπτει δαπάνη για το Δημόσιο.

Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω έγγραφο.

Έγγραφο του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Μεσολογγίου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση