Αρχείο για "Απρίλιος, 2017"

ΚΠΕ Φιλίππων – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο διήμερο σεμινάριο του εθνικού θεματικού δικτύου με τίτλο: «Αμήχανη πόλη: Καπνομάγαζα – ένα κομμάτι από την ιστορία της πόλης μου».

kpe filipΤο ΚΠΕ Φιλίππων, στα πλαίσια του Εθνικού Θεματικού Δικτύου του «Η πόλη, η κατοικία και το φυσικό περιβάλλον στην αρχαία και πρόσφατη παράδοση», προτίθεται να υλοποιήσει διήμερο σεμινάριο με τίτλο:

«Αμήχανη πόλη: Καπνομάγαζα – ένα κομμάτι από την ιστορία της πόλης μου»

Το σεμινάριο προγραμματίστηκε να υλοποιηθεί στις 27-28/05/2017.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ανάδειξη ενός σημαντικού τμήματος της πόλης που περιλαμβάνει την περιοχή των καπναποθηκών. Ένα σύνολο που η δημιουργία του είναι άμεσα συνδεδεμένη με την άνθιση του καπνεμπορίου στην Καβάλα που ξεκίνησε στα 1870-80.
Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του δικτύου καθώς και αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής, μέλη της Παιδαγωγικής Ομάδας του δικτύου, μέλη συνεργαζόμενων ΚΠΕ της χώρας, καθώς και εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Φιλίππων, στο μουσείο Καπνού της Καβάλας, στη Δημοτική Καπναποθήκη καθώς και στην περιοχή που περιβάλλεται από τις οδούς Αριστείδη Στάνη, Αναγεννήσεως, Ρωμανού και Ρούσβελτ στην πόλη της Καβάλας.

Η διαμονή των συμμετεχόντων θα πραγματοποιηθεί σε τροχόσπιτα στις εγκαταστάσεις των Λασπόλουτρων Κρηνίδων, στην περιοχή των Φιλίππων. Οι συμμετέχοντες από μακριά μπορούν να φιλοξενηθούν από την Παρασκευή 26 Μαΐου. Κρίνεται απαραίτητο να φέρουν μαζί τα προσωπικά τους είδη υγιεινής καθώς και έναν υπνόσακο. Δίπλα στις εγκαταστάσεις υπάρχει ξενοδοχείο για όποιον θελήσει να διαμείνει εκεί και να επιβαρυνθεί με τα έξοδα διαμονής.

Οι εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο του Δικτύου να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη Αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλουν στην Υπεύθυνη Π.Ε. έως την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017.

Τέλος οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή είναι απαραίτητο να συμπληρώσουν και την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής που υπάρχει στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Φιλίππων http://www.kpe-philippi.gr/ στην επιλογή ΚΠΕ –>ΑΙΤΗΣΕΙΣ ON LINE –>ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ μέχρι την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 (στο πεδίο τίτλος σεμιναρίου θα συμπληρώσετε τον τίτλο: Αμήχανη πόλη: Καπνομάγαζα – ένα κομμάτι από την ιστορία της πόλης μου).

Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας – Επιμορφωτικό σεμινάριο σε συνεργασία με το ΚΠΕ Δραπετσώνας και με τους Υπευθύνους Π.Ε. των Δ/νσεων Α/θμιας εκπ/σης Πειραιά, Δυτικής Αττικής, Α΄ και Β΄ Αθήνας, και Β΄/θμιας εκπ/σης Δ΄ Αθήνας 19-20 Μαΐου 2017

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας διά της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, συνεργάζεται με το ΚΠΕ Δραπετσώνας και με τους Υπευθύνους Π.Ε. των Δ/νσεων Α/θμιας εκπ/σης Πειραιά, Δυτικής Αττικής, Α΄ και Β΄ Αθήνας, και Β΄/θμιας εκπ/σης Δ΄ Αθήνας, για την διοργάνωση διήμερου επιμορφωτικού σεμιναρίου με θέμα : 

«Η υπεύθυνη κατανάλωση την εποχή της παγκοσμιοποίησης»

στις 19 και 20 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Δραπετσώνας.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο θα συμπληρώνουν την ηλεκτρονική φόρμα έως 2/5/2017 και ώρα 13.00 .

Μέγιστος αριθμός ανά διεύθυνση: 12 εκπαιδευτικοί.

Ενδεικτικό πρόγραμμα
Παρασκευή 19 Μαϊου
17.00-17.30 : Προσέλευση – εγγραφές
17.30-17.50: «Η Εκπαίδευση για το περιβάλλον και την αειφορία : ο καταναλωτής μέσα από την οπτική του παγκόσμιου πολίτη» Στ. Τριανταφύλλου, Υπεύθυνη ΚΠΕ Δραπετσώνας,
17.50-18.10: Ενημέρωση και κριτική αποτίμηση της εμπορικής συμφωνίας ΤΤP
18.10-18.30 : Ενημέρωση και κριτική αποτίμηση της εμπορικής συμφωνίας Ceta
18.30-18.50 : «Τα δικαιώματα του καταναλωτή», Μ. Τσιφάκης, Πρόεδρος Ένωσης καταναλωτών
18.50-19.10 : Διάλειμμα
19.10-19.30 : : «Το Δίκαιο εμπόριο», Κ. Γαρυφάλλη, Fair trade Hellas,
19.30-19.50 : «Εφαρμόζοντας την «κοινωνική οικονομία», Μανώλης Κοπανάκης, Υπεύθυνος ΚΠΕ Καρπενησίου
19.50-20.10 : «Η Κοινωνική Οικονομία : η περίπτωση της τράπεζας χρόνου», Μαλαματή Δίτσιου, πρ. Υπεύθυνη ΠΕ Β/θμιας Δ’Αθήνας και νυν σχολική Σύμβουλος ΠΕ04 Πειραιά.
20.10-21.00 : Συζήτηση, αξιολόγηση, κλείσιμο
 
Σάββατο 20 Μαϊου
9.00-9.30 : Προσέλευση, χωρισμός σε ομάδες
9.30-10.30 : Προετοιμασία για Μελέτη πεδίου : συστημική διερεύνηση αξόνων μελέτης, Στ. Τριανταφύλλου, Θ. Ιωάννου, Υπεύθυνος ΠΕ Β/θμιας Δ΄ Αθήνας
10.30-12.30 : Μελέτη πεδίου, Θ. Αβδελλή, Αναπληρώτρια Υπεύθυνη ΚΠΕ Δραπετσώνας, Ι. Φώκου, Μέλος ΠΟ ΚΠΕ, Αλ. Τσίγκου, Υπεύθυνη ΠΕ Α/θμιας Δυτικής Αττικής, Β. Πετρίδου, Υπεύθυνη ΠΕ Β/θμιας Β’ Αθήνας, Δ. Γκότζος, Υπεύθυνος ΠΕ Α/θμιας Β’ Αθήνας, Γ. Βούλγαρης, Υπεύθυνος ΠΕ Α/θμιας Πειραιά
12.30-13.30 : Επεξεργασία δεδομένων μελέτης πεδίου
13.30-14.00 : Ολομέλεια
14.00-15.00 : Ελαφρύ γεύμ
15.00 – 18.00 : Βιωματικά εργαστήρια :
Α) «Ταξιδεύοντας με ένα γιλέκο στη θάλασσα της παγκοσμιοποίησης», Στ. Τριανταφύλλου, Θ. Αβδελλή, Ι. Φώκου
Β) «Κατανάλωση και διαφήμιση» Θ. Ιωάννου
Γ) «Το δίκαιο εμπόριο και η αγαπημένη μας σοκολάτα» Κ. Γαρυφάλλη, Fair trade Hellas

Έγγραφο της Π.Ε. Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας

 

Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας – Επιμορφωτικό Βιωματικό Σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο Ρέμα Βαλανάρη στο Πικέρμι 14-05-2017

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, προτίθεται να υλοποιήσει Επιμορφωτικό Βιωματικό Σεμινάριο στο Ρέμα Βαλανάρη στο Πικέρμι την Κυριακή 14 Μαϊου 2017 από τις 09.30 έως τις 14.30, με τίτλο :

«Βαλανάρης : ο ποταμός της «Ακρόπολης της Παλαιοντολογίας», θησαυρός βιοποικιλότητας, αλλά και χώρος ψυχικής ανάτασης και ενεργοποίησης ψυχής και σώματος»

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών και η κατανόηση της οικολογικής αξίας των υγροτόπων της πατρίδας μας, μέσω της παρατήρησης του περιβάλλοντος χώρου, της ενημέρωσης σχετικά με την αξία των υγροτόπων και της συμμετοχής σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεση παρακολούθησης του Σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική Φόρμα συμμετοχής

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων : Δευτέρα 08 Μαΐου 2017.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
 09.15–09.30: Άφιξη συμμετεχόντων στο σημείο συνάντησης
09.30–09.45 : Μετακίνηση στην είσοδο του φαραγγιού
9.45-10.15 : Σύστημα φυσικών ασκήσεων, με την τέχνη του TaiJi quan,  το οποίο δίνει έμφαση στην ανάπτυξη της ισορροπίας και του συντονισμού μέσω αβίαστων κινήσεων, Γιώργος Χατζημανώλης
10.15– 11.15 : Δρώμενο στους καταρράκτες, από την Έλενα Μιχαήλου και τον Δημήτρη Βασιλάκη, ιδρυτές του ArtEscape
11.15 –13.30 : Κατάβαση του ρέματος του Βαλανάρη, Αντώνης Λαζαρής, Εκπαιδευτικός ΠΕ04, 1ο ΓΕ.Λ. Ραφήνας, Βαρβάρα Πετρίδου, Υπεύθυνη Π.Ε. Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας
13.30 – 14.30 : Kλείσιμο σεμιναρίου με δραστηριότητες και συζήτηση, «Στη ροή του χρόνου, του μύθου και της ιστορίας..Για πόσο, άραγε, ακόμα;», Αντώνης Λαζαρής, εκπαιδευτικός ΠΕ04 ΠΕ04, 1ο ΓΕ.Λ. Ραφήνας

Έγγραφο της Π.Ε. Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας 

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας – Επιμορφωτικό σεμινάριο του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» 05&06 Μαίου 2017

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας ως συντονιστικός φορέας του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» προτίθεται να διοργανώσει, δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Επιμορφωτικό σεμινάριο διάρκειας 12 διδακτικών ωρών για 40 εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την  Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, Εθνικό Χειριστή του Δικτύου, την Παρασκευή 5 Μαΐου (ώρες 16.30 – 20.30) και το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 (ώρες 09:00- 14:00) και θα διεξαχθεί στα Γραφεία της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης  (ΕΕΠΦ) (Νίκης 20 – Αθήνα, τηλ. 2103314563).

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο παρακαλούμε να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση   μέχρι και την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017.

Έγγραφο Δ.Δ.Ε. Αχαΐας

Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) – Πρόσκληση εκδήλωσης για μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα τη λίμνη Αράλη 08-05-2017

Τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση για μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα τη λίμνη Αράλη.

 

Η Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας προτίθεται να διοργανώσει Διημερίδα παρουσίασης προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στις 29 & 30 Μαϊου 2017

P6140006Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, προτίθεται να διοργανώσει Διημερίδα παρουσιάσεων των προγραμμάτων, την Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Μαϊου 2017 (πρωϊνές ώρες), για τα σχολεία της Διεύθυνσης που εκπόνησαν προγράμματα την τρέχουσα σχολική χρονιά .
Η παρουσίαση των προγραμμάτων θα γίνει με : αφίσες, poster, θεατρικά δρώμενα, μουσικοχορευτικά δρώμενα, παιχνίδια ρόλων, ζωγραφική, φωτογραφία, ταινίες μικρού μήκους και κατασκευές και άλλα.
Για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκδήλωσης παρακαλούμε τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν,
Η διάρκεια της κάθε παρουσίασης θα είναι 10΄-15΄, ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Στην περίπτωση που επιθυμείτε περισσότερο χρόνο για την παρουσίαση, επικοινωνείστε άμεσα με την Υπεύθυνη Π.Ε. Ο επιπλέον χρόνος θα δοθεί – εφόσον υπάρχει δυνατότητα – μόνον σε περιπτώσεις παρουσίασης θεατρικών ή δρώμενων από τους μαθητές επί σκηνής και όχι σε παρουσιάσεις μέσω ppt ή video. Σημειώνεται ότι εάν η μια ημέρα αρκεί για την παρουσίαση όλων των προγραμμάτων, τότε θα επιλεγεί μία από τις δύο προαναφερθείσες ημερομηνίες.
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής : η έγκαιρη αποστολή του υλικού παρουσίασης.
Καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων : 03-05-17.
Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους με τους μαθητές τους, θα ειδοποιηθούν για τις λεπτομέρειες, μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

 

Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση – “κι αν ήσουν εσύ;” 2017 – δωρεάν Σεμινάρια για εκπαιδευτικούς και εργαστήρια για μαθητές

Το Πρόγραμμα “κι αν ήσουν εσύ;” είναι ένα πρόγραμμα για την ευαισθητοποίηση της ευρύτερης εκπαιδευτικής κοινότητας στα ανθρώπινα δικαιώματα και σε θέματα προσφύγων με την αξιοποίηση βιωματικών δραστηριοτήτων και τεχνικών θεάτρου και εκπαιδευτικού δράματος.
Άρχισε να υλοποιείται τον Φεβρουάριο 2015 από το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες
Απευθύνεται κυρίως σε μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας δηλαδή εκπαιδευτικούς, μαθητές, στελέχη εκπαίδευσης, γονείς αλλά και σε φορείς της τοπικής κοινωνίας και στελέχη οργανώσεων που ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα, φορείς.
Προτεραιότητα σε όλες τις δράσεις έχουν τα μέλη του Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση.
 Όλες οι δράσεις του προγράμματος προσφέρονται δωρεάν.
Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα στο σύνδεσμο: κι αν ήσουν εσύ;” 2017

Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση – Εργαστήριο 4 «Εισαγωγή στις αρχές διαμεσολάβησης ως μέσο διαχείρισης συγκρούσεων στον σχολικό χώρο με χρήση θεατρικών τεχνικών» 29 Απριλίου 2017

«Εισαγωγή στις αρχές διαμεσολάβησης ως μέσο διαχείρισης συγκρούσεων στον σχολικό χώρο με χρήση θεατρικών τεχνικών»
Αθήνα 29 Απριλίου 2017, 11πμ- 3μμ

Εμψυχώτρια: Μπέτυ Γιαννούλη, κοινωνιολόγος- θεατροπαιδαγωγός
Για εκπαιδευτικούς, θεατροπαιδαγωγούς, θεατρολόγους, φοιτητές, εμψυχωτές θεάτρου.
Χώρος: Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41 Γκάζι ( ΜΕΤΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, έξοδος «Κωνσταντινουπόλεως»)

Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο :Εργαστήριο 4

Επικοινωνία: Λουίζα Νικολάου / louiza_nikolaou@hotmail.com / 30 6996403091
ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση – Γραφείο Αθήνας

Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης – Διαγωνισμός συγγραφής περιβαλλοντικής ιστορίας – Πρόσκληση εκπαιδευτικών για συμμετοχή στη «Φωλιά ιδεών» για το περιβάλλον

Τα «σκουπίδια» γράφουν ιστορία
Διαγωνισμός συγγραφής περιβαλλοντικής ιστορίας
Η σχολική χρονιά 2016-2017 σε λίγο φτάνει στο τέλος της και στη φάση της σύνθεσης των αποτελεσμάτων των δράσεών σας,  η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), μέσα από το Φύση χωρίς Σκουπίδια, Άλλοι πετούν άλλοι πεινούν, στέλνει μια πρόσκληση-πρόκληση προς εσάς και τους/τις μαθητές/τριές σας, τους ενεργούς πολίτες των περιβαλλοντικών ομάδων, για τη συγγραφή μιας περιβαλλοντικής ιστορίας.

Ημερομηνία για δηλώσεις συμμετοχής :Έως 15 Μαΐου 2017

στην Ηλεκτρονική Φόρμα:  https://goo.gl/forms/NWUqReM2Yl9A7pph1
ή στη διεύθυνση education@eepf.gr της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης, σε έγγραφο (doc) με τον γενικό τίτλο  Διαγωνισμός συγγραφής περιβαλλοντικής ιστορίας.

Πληροφορίες στο : Διαγωνισμός συγγραφής περιβαλλοντικής ιστορίας

Πρόσκληση εκπαιδευτικών για συμμετοχή στη «Φωλιά ιδεών» για το περιβάλλον

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο του Εθνικού Δικτύου «Φύση Χωρίς Σκουπίδια” που συντονίζουν, προσκαλούν τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης να συμμετάσχουν στη «Φωλιά Ιδεών».
Η «Φωλιά Ιδεών» είναι μια φωλιά κατάθεσης, ένα σπίτι φιλοξενίας, αλλά και επώασης, ανάπτυξης ιδεών και υλοποίησης δράσεων, ένα δίκτυο συνεργασίας μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητικών ομάδων.
Η κατάθεση Ιδεών θα γίνεται ηλεκτρονικά στη φόρμα: https://goo.gl/forms/ieWJQV57Z3Smti0n2.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία και πατάτε submit.

 

Η Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας προτίθεται να διοργανώσει Επιμορφωτικό σεμινάριο του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση» με θέμα: «Βιωματικές δραστηριότητες στον Υμηττό», 13 Μαΐου 2017

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (Ε.Ε.Π.Φ.) και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Ελευσίνας, στο πλαίσιο του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση», προτίθεται να διοργανώσει βιωματικό επιμορφωτικό σεμινάριο εκπαιδευτικών με θέμα «Βιωματικές δραστηριότητες στον Υμηττό» το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρες 9.30 – 15.00.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε 40 εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Προτεραιότητα στην επιλογή θα έχουν οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων του Δικτύου, που κατά το τρέχον σχολικό έτος έχουν υποβάλει και υλοποιούν πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σχετικό με το δάσος. Υπολειπόμενες θέσεις θα καλυφθούν από εκπαιδευτικούς που δεν έχουν ενταχθεί στο Δίκτυο σε συνεργασία με τους/τις Υπεύθυνους/-νες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Σχολικών Δραστηριοτήτων των Διευθύνσεων Π.Ε. και Δ.Ε. της Περιφερειακής Δνσης Π.Ε. και Δ.Ε. Αττικής, καθώς και των Διευθύνσεων Π.Ε. και Δ.Ε. Βοιωτίας, Κορινθίας και Εύβοιας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 25/4/2017 και ώρα 12 το μεσημέρι μέσω της συμπλήρωσης της παρακάτω ηλεκτρονικής φόρμας: http://tinyurl.com/mgtdasi

Πληροφορίες για το πρόγραμμα και το σχετικό έγγραφο στο σύνδεσμο : http://perdipevath.blogspot.gr/2015/02/blog-post_26.html

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση