Αρχείο για "Νοέμβριος, 2017"

Κ.Π.Ε. Μουζακίου – Πρόσκληση για συμμετοχή στα Εθνικά Θεματικά Δίκτυα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης : «Η Ενέργεια στο περιβάλλον του παιδιού» και «Δάσος»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου ως συντονιστής των Εθνικών Θεματικών Δικτύων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Η Ενέργεια στο περιβάλλον του παιδιού» και «Δάσος» προσκαλεί τους/τις Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων & Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Διευθύνσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της χώρας να ενημερώσουν τις σχολικές μονάδες ευθύνης τους, όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα παραπάνω Εθνικά Δίκτυα για το σχολικό έτος 2017-2018.

Οι σχολικές μονάδες που συμμετείχαν στα Δίκτυα κατά τη σχολική χρονιά 2016-2017 παρακαλούνται να επικαιροποιήσουν τη συμμετοχή τους, δηλώνοντας ότι συνεχίζουν να είναι ενταγμένες σε αυτά συμπληρώνοντας την ανάλογη αίτηση στο πεδίο «Συνέχιση συμμετοχής».

Απαραίτητες προϋποθέσεις για συμμετοχή σε Εθνικό Θεματικό Δίκτυο είναι α) η υλοποίηση προγράμματος με περιεχόμενο συναφές με τη θεματική των Δικτύων και β) η συμπλήρωση αίτησης με τα στοιχεία που ζητούνται (Επισυνάπτονται οι αιτήσεις στο έγγραφο, αλλά μπορείτε να τις βρείτε και στην ιστοσελίδα του Κ.Π.Ε. www.kpem.gr κάτω από τα ονόματα των Δικτύων).

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους στην Υπεύθυνη Π.Ε. μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2018 στο e-mail : grpere@dide-v-ath.att.sch.gr

Έγγραφο του ΚΠΕ Μουζακίου και Αιτήσεις συμμετοχής

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να καλείτε στο τηλ. του Κ.Π.Ε.: 2445043242 ή να επικοινωνήσετε  στο e-mail: kpekardi@sch.gr.

Πρόσκληση για συμμετοχή στα Εθνικά Θεματικά Δίκτυα του ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης

kpe stylidaΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δίκτυο, πρέπει να στείλουν την αίτησή τους στην υπεύθυνη Π.Ε. 

Πρόσκληση για συμμετοχή σε Εθνικά Θεματικά Δίκτυα του ΚΠΕ Έδεσσας-Γιαννιτσών

kpe EdessasΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών

Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Π.Ε. : «Νερό και Βιώσιμη Ανάπτυξη»
Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δίκτυο, πρέπει να στείλουν την αίτησή τους με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (mail@kpe-edess.pel.sch.gr) και στη συνέχεια στην υπεύθυνη Π.Ε. πρωτότυπα υπογεγραμμένη και σφραγισμένη.
Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Π.Ε. : Απορρίμματα: Τα χρήσιμα… «άχρηστα»
Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δίκτυο, πρέπει να στείλουν την αίτησή τους με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (pokpe2014@gmail.com) και στη συνέχεια στην υπεύθυνη Π.Ε. πρωτότυπα υπογεγραμμένη και σφραγισμένη.

 

 

 

Πρόσκληση για τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για το Θέατρο στην Εκπαίδευση 2017

idea-theatre«Μπροστά στις νέες προκλήσεις 2017: ανιχνεύοντας τον ρόλο του πολίτη»

Το «Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση», τακτικό μέλος του Διεθνούς Οργανισμού για το Θέατρο στην Εκπαίδευση (International Drama/Theatre & Education Association-IDEA), καλεί εκπαιδευτικούς, καλλιτέχνες, θεατρολόγους, φοιτητές και μαθητές να συμμετέχουν στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου στην Εκπαίδευση στις 27 Νοεμβρίου, όπως έχει καθιερωθεί από το 2008.

Για το 2017, στην Ελλάδα, οι δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου στην Εκπαίδευση έχουν τον γενικό τίτλο “Μπροστά στις νέες προκλήσεις 2017: ανιχνεύοντας τον ρόλο του πολίτη”. Από την ίδρυσή του το 1998, το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση υποστηρίζει πως το θέατρο είναι ανάγκη να υπάρχει με τριπλό ρόλο στην εκπαίδευση: ως μορφή τέχνης, ως εργαλείο μάθησης αλλά και ως μέσο κοινωνικής παρέμβασης. Οι διαφορετικές πλευρές του ρόλου αυτού αλληλοσυνδέονται, αλληλοτροφοδοτούνται και υπηρετούν ένα κοινό όραμα: παιδεία που θα συμβάλλει στην καλλιέργεια δημιουργικών ανθρώπων, ευαίσθητων στα σημεία των καιρών και με ενσυναίσθηση, οι οποίοι θα εξελίσσονται διαρκώς και θα συμβιώνουν αρμονικά με τον άλλον.

Στο πλαίσιο του εορτασμού μέλη και συνεργάτες του Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση θα παρουσιάσουν σε διάφορες πόλεις και με ελεύθερη είσοδο βιωματικά εργαστήρια, συζητήσεις, ημερίδες για εκπαιδευτικούς καθώς και δραστηριότητες με παιδιά και νέους. Στις φετινές εκδηλώσεις συμμετέχει και το πρόγραμμα “κι αν ήσουν εσύ;” που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Στην ιστοσελίδα www.theatroedu.gr υπάρχουν τα προγράμματα των εκδηλώσεων στις διάφορες πόλεις στην Ελλάδα καθώς και το μήνυμα του Προέδρου του IDEA.

Στην Αθήνα  το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση διοργανώνει Ημερίδα το ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 – Τόπος: 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθήνας (Οδός Τσόχα, ΜΕΤΡΟ «Αμπελόκηποι), που περιλαμβάνει  βιωματικά εργαστήρια σε ομάδες, εισηγήσεις και συζήτηση σε ολομέλεια και παράσταση θεάτρου φόρουμ.  Είσοδος ελεύθερη
Οι εγγραφές στα βιωματικά Εργαστήρια θα γίνουν κατά την προσέλευση 09.00π.μ-09.30π.μ με σειρά προσέλευσης.
Th-1

Έγκριση ΥΠ.Π.Ε.Θ. Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της ActionAid Hellas

Λαμβάνοντας υπόψη το με αρ.πρωτ. 44/30-10-2017 απόσπασμα πρακτικού του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π σας ενημερώνουμε ότι εγκρίνουμε τα εξής εκπαιδευτικά προγράμματα:

1. «Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση (Global Action Week)». Η εν λόγω δράση, η οποία απευθύνεται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φυλής, θα πραγματοποιηθεί όλο τον μήνα Μάρτιο και θα επικεντρωθεί στους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης.
2. «Ενημέρωση σχολείων για τη δανειστική βαλίτσα 2Π, ένα εργαλείο για την εκπαίδευση του Ενεργού Πολίτη». Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό υλικό απευθύνεται σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
3. «Έχεις τη δύναμη στο χέρι σου», δράση η οποία απευθύνεται σε μαθητές/τριες της Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η δράση θα διαρκέσει από τον Οκτώβριο 2017 έως τον Ιανουάριο 2018 και στόχος της είναι η ευαισθητοποίηση γύρω από τα ανθρώπινα δικαιώματα και η καλλιέργεια αισθημάτων ενσυναίσθησης και αλληλεγγύης, οι οποίες αποτελούν βασικά γνωρίσματα του Ενεργού Παγκόσμιου Πολίτη.

Η έγκριση δίδεται για το σχολικό έτος 2017-18 με τις εξής προϋποθέσεις:

α) η συμμετοχή των μαθητών/τριών και των εκπαιδευτικών στα εν λόγω προγράμματα να είναι δωρεάν και προαιρετική, ενώ για τους ανήλικους μαθητές να απαιτείται η έγγραφη συγκατάθεση των κηδεμόνων τους.
β) τα προγράμματα να πραγματοποιηθούν μετά από συνεννόηση και με ευθύνη των Διευθυντών και των Συλλόγων Διδασκόντων των σχολικών μονάδων, ώστε να μην διαταραχθεί σε καμία περίπτωση η ομαλή λειτουργία των σχολείων.
γ) οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι θα αναλάβουν την υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων να είναι υπεύθυνοι για την εφαρμογή των αντίστοιχων δράσεων στους μαθητές/τριες, επιλέγοντας κάθε φορά δραστηριότητες προσαρμοσμένες στην ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.
δ) να μην υπάρχει διανομή οποιουδήποτε υλικού, το οποίο θα αφορά έμμεση ή άμεση διαφήμιση παροχής υπηρεσιών ατόμων/φορέων, καθώς και η διάθεση μη εγκεκριμένου από το ΥΠ.Π.Ε.Θ. εκπαιδευτικού υλικού.
ε) να ληφθεί μέριμνα για τη διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων των μαθητών/τριών. Πιο συγκεκριμένα, τόσο οι εκπαιδευτικοί όσο και οι υπεύθυνοι της ActionAid θα πρέπει να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες για την ασφάλεια των μαθητών αναφορικά με τις φωτογραφίες από τις δράσεις στις οποίες θα απεικονίζονται.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ActionAid education.actionaid.gr ή να καλούν στο 2109211029.

Έγκριση ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων 2017-2018

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων, Αγωγής Σταδιοδρομίας)
για το σχολικό έτος 2017-2018

(Απόσπασμα από την εγκύκλιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ.)

1. ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

1.3. Δαπάνες υλοποίησης
Για το τρέχον σχολικό έτος δεν προβλέπεται από τον κρατικό προϋπολογισμό κάλυψη δαπανών για αναλώσιμα και υπερωρίες εκπαιδευτικών.

1.4. Διάρκεια και ωράριο υλοποίησης προγραμμάτων – συμμετοχή των Εκπαιδευτικών
Για τη Δευτεροβάθμια Εκπ/ση η διάρκεια ενός προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας, Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Θεμάτων ορίζεται ότι είναι τουλάχιστον 5 μήνες.
Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
-Γενική:
Τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων στα Γυμνάσια και Γενικά Λύκεια, υλοποιούνται εκτός ωρολογίου προγράμματος.
– Επαγγελματική:
Τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων στα Επαγγελματικά Λύκεια, υλοποιούνται εκτός ωρολογίου προγράμματος. Εξαιρούνται οι μαθητές/τριες των ΕΠΑΛ που λαμβάνουν μέρος σε σχολικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της Ζώνης Δημιουργικών Δραστηριοτήτων στην Α’ ΕΠΑΛ.
-Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης:
Τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δύνανται να υλοποιούνται, όπως και στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, εντός του ωρολογίου προγράμματος με δυνατότητα διαθεματικής προσέγγισης σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα.
Συμμετοχή και ωράριο εκπαιδευτικών:
– Κάθε εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μπορεί να υλοποιεί έως τρία (3) προγράμματα εκ των οποίων το ένα ως Συντονιστής/στρια. Ο/Η Συντονιστής/στρια του κάθε προγράμματος ορίζεται από τον Σύλλογο Διδασκόντων. Κάθε πρόγραμμα μπορεί να υποστηρίζεται από ομάδα έως τριών (3) εκπαιδευτικών, συμπεριλαμβανομένου του/της Συντονιστή/στριας του προγράμματος.
Στις σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για κάθε πρόγραμμα ορίζεται εβδομαδιαίως ένα δίωρο, το οποίο αναγράφεται στο πρακτικό του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου που εγκρίνει το πρόγραμμα. Το πρακτικό αυτό συνοδεύει το «Σχέδιο υποβολής προγράμματος» (βλέπε Παράρτημα 1).
Στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κάθε μαθητής/τρια μπορεί να συμμετέχει μέχρι και σε δύο (2) προγράμματα.
Επισημαίνεται ότι για όλα τα προγράμματα της παρούσας εγκυκλίου δεν προβλέπεται συμπλήρωση ωραρίου.
Προθεσμία υποβολής Προγραμμάτων
Τα σχέδια προγραμμάτων πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 27 Νοεμβρίου 2017, στον αντίστοιχο Υπεύθυνο της οικείας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Εισηγήσεις από το Σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το ΚΠΕ Σικυωνίων και τις Δ/νσεις Α΄/θμιας Εκπ/σης Β΄Αθήνας και Β΄/θμιας Εκπ/σης Γ΄Αθήνας και Δυτικής Αττικής, 11 Νοεμβρίου 2017

 «Εισαγωγή στην Π.Ε. Η αξία της εκπαίδευσης στο πεδίο»
Σεμινάριο Κ.Π.Ε. Σικυωνίων, σε συνεργασία με την Α΄/θμια Δνση Β΄Αθήνας και τις Δνσεις Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Β΄, Γ΄Αθήνας και Δυτικής Αττικής, Σάββατο 11/11/2017
«Σχεδιασμός και υλοποίηση προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. Η αξία της εκπαίδευσης στο πεδίο », Εισήγηση της Βαρβάρας Πετρίδου, Υπεύθυνης Π.Ε. Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας
Δείτε το στο slideshare.net
Εκπαιδευτικό υλικό στο θεματικό άξονα “Δάσος”Εισήγηση του Δημήτριου Γκότζου, Υπεύθυνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δ.Π.Ε Β΄ Αθήνας
Δείτε το στο slideshare.net
«Κλιματική Αλλαγή – Καύσωνες και Δασικές Πυρκαγιές στη Μεσόγειο», Εισήγηση του Δρ. Αναστάσιου Μαυράκη, Υπεύθυνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δ.Δ.Ε. Δυτικής Αττικής
Δείτε το στο slideshare.net

Πίνακας Συμμετεχόντων εκπαιδευτικών Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας στο Επιμορφωτικό μονοήμερο σεμινάριο με θέμα «Η “τέχνη” της ομάδας στην εκπαίδευση για το περιβάλλον και την αειφορία», 09-12-2017

Πίνακας Συμμετεχόντων εκπαιδευτικών Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας

στο Επιμορφωτικό μονοήμερο σεμινάριο με θέμα «Η “τέχνη” της ομάδας στην εκπαίδευση για το περιβάλλον και την αειφορία», σε συνεργασία με το  ΚΠΕ Ελευσίνας και τις Δ/νσεις Εκπαίδευσης Δ.Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Δυτικής Αττικής και Πειραιά, Δ.Δ.Ε. Β΄ και Γ΄ Αθήνας και Δυτικής Αττικής,  Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2017.

Α/Α Επώνυμο Όνομα Σχολείο
1 Βλάχου Μαρία ΓΕΛ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
2 Κυριάκου Ιωάννα ΓΕΛ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
3 ΣΑΛΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΕΕΕΚ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4 ΑΔΑΜ ΕΛΕΝΗ 1 ΓΕΛ ΠΕΥΚΗΣ
5 ΦΛΟΥΡΕΝΤΖΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
6 Kοτσορνίθη Σταματία 6 Γυμνάσιο Ν.ΗρακλείουΑττικής
7 ΤΑΓΚΑΛΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΠΑΛ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ
8 ΤΡΙΓΚΑΤΖΗ ΑΝΝΑ 1ο ΓΕΛ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
9 θεοδωρακοπούλου Παρασκευή 6 Γυμνάσιο Ν. Ηρακλείου Αττικής

 

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «S.A.M.E. WORLD – Αειφορία | Ευαισθητοποίηση | Κινητοποίηση | Π εριβάλλον στην Παγκόσμια Εκπαίδευση» σας προσκαλεί σε επιμορφωτική ημερίδα για την παρουσίαση των δράσεων και αποτελεσμάτων του έργου την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

 

SAME1ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ»
στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου
«S.A.M.E. WORLD – Αειφορία | Ευαισθητοποίηση | Κινητοποίηση | Περιβάλλον στην Παγκόσμια Εκπαίδευση»
σας προσκαλεί σε επιμορφωτική ημερίδα για την παρουσίαση των δράσεων και αποτελεσμάτων του έργου
την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 13.30-18.30
στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων (Α. Παπανδρέου 3 7, Μαρούσι),
αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη».

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί επίσης η
τελετή βράβευσης
των συμμετοχών που διακρίθηκαν στον
Πανελλήνιο Διαγωνισμό Καλών Εκπαιδευτικών Πρακτικών
Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης – Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη
«Μοιραζόμαστε σχολικές πρακτικές για την αειφορία»
του έργου S.A.M.E. WORLD.

Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται, παρακαλούμε να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής που επισυνάπτεται στον παρακάτω σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/DHqMiUmKfLtNpyNV2.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πρόγραμμα ημερίδας

Έγκριση ΥΠ.Π.Ε.Θ. για την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα: «Διαπροσωπικές Σχέσεις και Ισότητα των Φύλων»

Λαμβάνοντας υπόψη το με αρ.πρωτ. 44/30-10-2017 απόσπασμα πρακτικού του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π σας ενημερώνουμε ότι εγκρίνεται, για το σχολικό έτος 2017-2018, η υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα : «Διαπροσωπικές Σχέσεις και Ισότητα των Φύλων» το οποίο σχεδιάστηκε για μαθητές και μαθήτριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, υπό τις εξής προϋποθέσεις:

α) Η συμμετοχή των σχολικών μονάδων και των μαθητών στο πρόγραμμα να είναι προαιρετική, με απόφαση του/της Διευθυντή/τριας και του Συλλόγου Διδασκόντων και τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου Σχολικού Συμβούλου, των οικείων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και των γονέων/κηδεμόνων των μαθητών.
β) Η συμμετοχή των μαθητών και εκπαιδευτικών στην όλη δράση να είναι επίσης προαιρετική.
γ) Να μη συνεπάγεται η δράση κανένα κόστος συμμετοχής για τους μαθητές ή άμεσο/έμμεσο τρόπο διαφήμισης οιουδήποτε και να μην υπερβαίνει τις δύο διδακτικές ώρες».
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση του εν λόγω Προγράμματος, παρακαλείστε όπως απευθύνεστε στην κ. Παπαγεώργη Χριστίνα, στο τηλέφωνο 2695025997.
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση