Αρχείο για "Ιανουάριος, 2014"

Πίνακας συμμετεχόντων Εκπαιδευτικών στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Ρύπανση από αιωρούμενα σωματίδια (PM10 και PM2,5)»

Ph-PM

Πίνακας συμμετεχόντων Εκπαιδευτικών

Πρόγραμμα σεμιναρίου

Οδηγίες πρόσβασης

Πίνακας συμμετεχόντων Εκπαιδευτικών στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο: «Δείκτες Αειφόρου Σχολείου: Το αειφόρο σχολείο στην πράξη»

 

Πίνακας συμμετεχόντων Εκπαιδευτικών

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Οδηγίες πρόσβασης

Δ.Δ.Ε Β΄ Αθήνας – Βιωματικό Σεμινάριο με τίτλο «Μαθαίνω, ζω… διαφορετικά», στο πλαίσιο του Προγράμματος Comenius Regio 2013 «Εκφοβισμός των Εφήβων: Τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης στο σχολικό περιβάλλον Ελλάδας και Κύπρου».

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) στο Β1 ΚΕ.ΣΥ.Π. Αθήνας, προτίθεται να διοργανώσει Βιωματικό Σεμινάριο με τίτλο «Μαθαίνω, ζω… διαφορετικά», στο πλαίσιο του Προγράμματος Comenius Regio 2013-2015 «Εκφοβισμός των Εφήβων: Τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης στο σχολικό περιβάλλον Ελλάδας και Κύπρου».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 10-02-2014 και ώρες 11.45-15.20,στο 4ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου, Ιωαννίνων και Κιθαιρώνος 2, τηλέφωνο σχολείου : 2106832626         

Οι αιτήσεις θα γίνουν δεκτές μόνον στην ηλεκτρονική φόρμα του Ιστολογίου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  blogs.sch.gr/grperekvath έως και την Τετάρτη, 05-02-2014. Ο αριθμός των  συμμετεχόντων εκπαιδευτικών θα είναι είκοσι (20) και η επιλογή τους θα γίνει με βάση το χρόνο αποστολής της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Επίσης, τίθεται το όριο του ενός καθηγητή ανά σχολική μονάδα. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Έγγραφο του Τμήματος Π.Ε.-Α.Υ-Σ.Ε.Π Β1 ΚΕ.ΣΥ.Π. Αθήνας

Φόρμα για αίτηση συμμετοχής(24/01/2014 – Δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα υποβολής αίτησης λόγω της υπερκάλυψης του αριθμού των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών)

Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία – Δράσεις για την Παγκόσμια Μέρα Υγροτόπων 2 Φεβρουαρίου 2014

Διήμερη εξόρμηση στο Μεσολόγγι διοργανώνει η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014, καλώντας ενθουσιώδεις φυσιολάτρες και κάτοικους της περιοχής να συμμετάσχουν.

Η εξόρμηση γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων (2/2) σε έναν από τους σημαντικότερους υγροτόπους της Ελλάδας και περιλαμβάνει:
  • Εκδήλωση στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο
  • Παρατήρηση πουλιών στις Αλυκές Μεσολογγίου, στη λιμνοθάλασσα Κλείσοβα, στο Αιτωλικό και στις εκβολές του Αχελώου
  • Επίσκεψη σε πολιτιστικούς και αρχαιολογικούς χώρους ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.

Δήλωση Συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης, Σπύρο Ψύχα στο τηλ. 210 8227937, εσωτ. 106, στο κινητό 6974 510976 και με μήνυμα στο spsychas@ornithologiki.gr. (http://www.ornithologiki.gr/page_cn.php?aID=1592)

Παρουσίαση με θέμα «Γνωριμία με τις λίμνες Κορώνεια – Βόλβη» τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στις 18.30- 20.30 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Αίθουσα του Νερού) με την υποστήριξη του δήμου Θεσσαλονίκης και του Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας- Βόλβης.

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου θα ακολουθήσει μονοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην περιοχή των λιμνών.

Δήλωση Συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με την Ελένη Βορδογιάννη στο τηλ. 2310 244245, στο κινητό 6973246150 είτε μέσω
e-mail:thess@ornithologiki.gr. (http://www.ornithologiki.gr/page_cn.php?aID=1595)

Τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου και η Επιστημονική Ένωση «Νέα Παιδεία», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, διοργανώνουν διημερίδα

Τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου και η Επιστημονική Ένωση «Νέα Παιδεία», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, διοργανώνουν διημερίδα με θέμα:

“Διδάσκοντας τη γλώσσα μέσα από τις γλώσσες των μαθημάτων του σχολείου”

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα «Οδυσσέας Ελύτης» των Εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου (Ελευθερίου Βενιζέλου 112-114, Περιστέρι).

Την πρώτη ημέρα θα παρουσιαστούν εισηγήσεις που αφορούν στην επαφή των μαθητών με τη γλώσσα μέσα από το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, τη δημιουργική γραφή με τη Χρήση Πολυμέσων, τα Αρχαία Ελληνικά και την Ιστορία.
Τη δεύτερη ημέρα θα παρουσιαστούν εισηγήσεις που αφορούν στην επικοινωνία των μαθητών με τη γλώσσα μέσα από τη Λογοτεχνία, τα Μαθηματικά, τη Φυσική, τη Βιολογία, την Τεχνολογία και τις Ξένες Γλώσσες.

 Για να δείτε το πρόγραμμα και να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του σχολείου μας, www.avgouleaschool.gr, και να συμπληρώσετε τη φόρμα που θα βρείτε στην αρχική σελίδα. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σχολείο μας στο 211 500 2300, με την κυρία Δραγούνη Εύη (εσωτ. 110) κατά τις πρωινές ώρες (09:00-14:00) ή με την κυρία Λούπη Πέρσα (εσωτ. 114) κατά τις απογευματινές (16:00-20:00). Τέλος, μπορείτε να εγγραφείτε δηλώνοντας τα στοιχεία σας στη γραμματεία του σχολείου κατά τη διάρκεια της διημερίδας. Βεβαιώσεις συμμετοχής θα δοθούν σε όσους παρακολουθήσουν τις εργασίες της διημερίδας στο τέλος αυτής.

 Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αφίσσα διημερίδας

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση