Αρχείο για "Ιούνιος, 2018"

Περιβαλλοντική Ομάδα 1ου ΓΕΛ Μεταμόρφωσης – Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα “Σιγανά ποταμάκια…για να μην κατεβάσει ό,τι βρέξει”

Η ταινία της Περιβαλλοντικής Ομάδας του 1ου ΓΕΛ Μεταμόρφωσης παρουσιάστηκε εκτός από το Μαθητικό Συνέδριο «Δημιουργική Μάθηση με τη Συμβολή των Τεχνών» στο Πολιτιστικό Πολυκέντρο του Δήμου Ηρακλείου(15 Μαΐου 2018), στα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας (6 Ιουνίου 2018), ενώ προβλήθηκε και στην εκδήλωση της Δ/νσης ΔΔΕ Β΄ Αθήνας «Το Άλλο Σχολείο» στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Ιωνίας.

 

 

5ο Συνέδριο Ακουστικής Οικολογίας με θέμα “Ήχος, Βίωμα, Εκπαίδευση” στο πλαίσιο του Εθνικού Επιστημονικού Δικτύου Εκπαίδευσης: Ήχος: Περιβάλλον, Άνθρωπος, Πολιτισμός

Το 5ο Συνέδριο Ακουστικής Οικολογίας με θέμα “Ήχος, Βίωμα, Εκπαίδευση” θα γίνει στην Καλαμάτα 27-30 Σεπτεμβρίου 2018.

Διαδικτυακή επιμόρφωση Εθνικής Εμβέλειας «Εκπαίδευση που εστιάζει στον ήχο: Προτάσεις και πρακτικές για Σχολικές Δραστηριότητες και Προγράμματα»

Διαδικτυακή επιμόρφωση Εθνικής Εμβέλειας «Εκπαίδευση που εστιάζει στον ήχο: Προτάσεις και πρακτικές για Σχολικές Δραστηριότητες και Προγράμματα».

Η Επιμόρφωση εντάσσεται στο πλαίσιο των προγραμμάτων «Εκπαίδευση που εστιάζει στον Ήχο» και «Διάφανες Σημαίες» του Εργαστηρίου Βιωματικής Εκπαίδευσης της Δ.Π.Ε. Μεσσηνίας και μετά την πιλοτική εφαρμογή της στη Μεσσηνία, το 2017-2018 είναι πλέον διαθέσιμη σε εθνικό επίπεδο, σε πρώτη φάση ως τον Οκτώβριο του 2018. Η παρούσα έκδοση είναι η δεύτερη, είναι πιλοτική σε εθνικό επίπεδο και έχει επιμορφωτικό χαρακτήρα εξειδίκευσης αλλά και ερευνητικό χαρακτήρα. Στόχος είναι να υπάρχει πάντα διαδικτυακά διαθέσιμη ως μια εισαγωγική επιμόρφωση σε θέματα ήχου στην εκπαίδευση.

Ε.Ε.Π.Φ. 3ο Θερινό Σχολείο, Πήλιο-Διεθνές Θεματικό Δίκτυο ΠΕ “Μαθαίνω για τα Δάση”, 2-5 Ιουλίου 2018

EEPF

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, στo πλαίσιο του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση» και η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας, συνδιοργανώνουν το 3ο Θερινό Σχολείο στην Άλλη Μεριά Πηλίου, από 2-5 Ιουλίου 2018. 

Επιστολή 3ο Θερινό Σχολείο 2018-Δάση

Πληροφορίες : http://perdipevath.blogspot.com/2018/05/3.html

7ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου – Πρόσκληση στη γιορτή λήξης του σχολικού έτους 2017-2018, 7 Ιουνίου 2018

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση