Αρχείο για "Δεκέμβριος, 2018"

Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης- Χαλανδρίου

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης- Χαλανδρίου ιδρύθηκε το 1990 και έχει ως σκοπό την διατήρηση της Ρεματιάς στη φυσική της κατάσταση χωρίς παρεμβάσεις που αλλοιώνουν τον χαρακτήρα της ως πνεύμονα πρασίνου.

Πληροφορίες :https://sosrematia.blogspot.com/p/blog-page.html

Βίντεο που δημιούργησε ο Σύλλογος για τη Ρεματιά, με στόχο την ενημέρωση εκπαιδευτικών μαθητών και γενικά των πολιτών.

Κ.Π.Ε Μακρινίτσας – Πρόθεση συμμετοχής στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Τα Πετρογέφυρα της Ελλάδας»

kpe MakrinitsasΤο Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας (Κ.Π.Ε.Μ) συντονίζει το Εθνικό θεματικό Δίκτυο «Τα Πετρογέφυρα της Ελλάδας» το οποίο ιδρύθηκε στις 09/11/2009 με αρ. Πρωτ. 132113/Γ7. Στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του Κ.Π.Ε. για το τρέχον σχολικό έτος 2018-2019, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε:

α) Αν επιθυμεί το σχολείο που εκπροσωπείτε να παραμείνει, στο δίκτυο. (για τα ήδη μέλη του δικτύου)
β) Αν επιθυμεί το σχολείο που εκπροσωπείτε να ενταχθεί, στο δίκτυο. (για τα νέα μέλη του δικτύου)

 Δικαίωμα αίτησης παραμονής ή ένταξης έχουν τα σχολεία που πρόκειται να υλοποιήσουν τη σχολική χρονιά 2018-2019, σχετικό πρόγραμμα με τη θεματολογία του Δικτύου «Τα Πετρογέφυρα της Ελλάδας». Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του δικτύου: https://petrogefyra.webnode.gr

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να παραμείνουν ή να ενταχθύν στο δίκτυο, πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση-φόρμα μέχρι την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση.
https://docs.google.com/forms/d/1GdK1–YRazLVyJt0Vto1dZcKpsryMQnq-gjSIhXSjmY/edit

Σε περίπτωση λήξης της προθεσμίας για την παραμονή ή την ένταξη του σχολείου στο δίκτυο, οι εκπρόθεσμες αιτήσεις θα εξεταστούν κατά περίπτωση.

Έγγραφο του ΚΠΕ Μακρινίτσας «Τα Πετρογέφυρα της Ελλάδας»

Κ.Π.Ε Μακρινίτσας – Πρόθεση συμμετοχής στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Τα βότανα στη ζωή μας»

kpe makr votanaΤο Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας (Κ.Π.Ε.Μ.) συντονίζει το Εθνικό Θεματικό Δίκτυο (Ε.Θ.Δ.) «Τα βότανα στη ζωή μας» το οποίο ιδρύθηκε στις 25/01/2016 με αρ. πρωτ. 11487/Δ2. Οι σκοποί και στόχοι του, προτεινόμενες θεματικές και όλες οι σχετικές πληροφορίες βρίσκονται στο σύνδεσμο του Ε.Θ.Δ. http://mvotana.weebly.com/.

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του Κ.Π.Ε. για το τρέχον σχολικό έτος, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε:
  1. Αν επιθυμεί το σχολείο που εκπροσωπείτε να παραμείνει, στο δίκτυο (για τα υπάρχοντα μέλη του δικτύου)
  2. Αν επιθυμεί το σχολείο που εκπροσωπείτε να ενταχθεί, στο δίκτυο (για νέα μέλη του δικτύου)

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να παραμείνουν ή να ενταχθούν στο δίκτυο, πρέπει μέχρι την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 να συμπληρώσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://docs.google.com/forms/d/1_8JFRMFMQzhmEzk2oHmNCOYuhcSy29y8C39cZExm1fE/edit

Σε περίπτωση λήξης της προθεσμίας για την παραμονή ή την ένταξη του σχολείου στο δίκτυο, οι εκπρόθεσμες αιτήσεις θα εξεταστούν κατά περίπτωση.

 

Έγκριση του προγράμματος «Ραδιοφωνικές σελίδες – Η Εθνική Βιβλιοθήκη στα ραδιοκύματα του European School Radio» για τους μαθητές/τριες των Σχολείων Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Αττικής, για το σχολικό έτος 2018-2019

Έχοντας υπόψη την υπ’ αρ. πρωτ. 47/11-10-2018 απόσπασμα πρακτικού του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π. που αφορά γνωμοδότηση σχετικά με το αίτημα της Επιστημονικής Εταιρείας «Διαθεματικό, Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας με τον διακριτικό τίτλο: European School Radio, το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο» για την έγκριση του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «Ραδιοφωνικές σελίδες – Η Εθνική Βιβλιοθήκη στα ραδιοκύματα του European School Radio» για τους μαθητές/τριες των Σχολείων Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αττικής, για το σχολικό έτος 2018-2019 και αφορά στην παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών από μαθητές και μαθήτριες σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με την καθοδήγηση των δασκάλων/καθηγητών τους, που θα ηχογραφηθούν στο στούντιο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα του European School Radio, σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμά σας εγκρίνεται για το σχολικό έτος 2018-2019.

Ωστόσο, απαραίτητες προϋποθέσεις υλοποίησής του θεωρούνται:

α) Η ενημέρωση του Συλλόγου Διδασκόντων και της Διεύθυνσης της σχολικής μονάδας για την υλοποίηση του προγράμματος. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η μη παρακώλυση του σχολικού προγράμματος και η ασφάλεια των μαθητών/-τριών.
β) Η τήρηση της δεοντολογίας σχετικά με την προαιρετική συμμετοχή των μαθητών/-τριών και την προστασία των προσωπικών δεδομένων των ιδίων και των οικογενειών τους. Στο ίδιο πλαίσιο απαιτείται η έγγραφη συναίνεση των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών/-τριών.
γ) Η υλοποίηση του προγράμματος να γίνεται παρουσία των εκπαιδευτικών των σχολείων, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι της διδακτικής επίσκεψης και ελέγχουν το περιεχόμενο των αντίστοιχων δράσεων. Σελ. 6 από 6.
δ) Να μην χρησιμοποιηθεί το πρόγραμμα για κανενός είδους διαφημιστικό σκοπό και να μην υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση των εκπαιδευτικών, των μαθητών/-τριών ή των σχολικών μονάδων.
ε) Η υλοποίηση σχετικών δραστηριοτήτων να ενταχθεί στον διδακτικό προγραμματισμό κατά την κρίση του/της εκπαιδευτικού, διασφαλίζοντας τη συνάφεια των δράσεων με το πρόγραμμα σπουδών και τη συνέχεια των προσφερόμενων στους/στις μαθητές/-ήτριες μαθησιακών εμπειριών, είτε σε ενότητες γνωστικών αντικειμένων που προσφέρονται για ανάλογες προεκτάσεις, είτε στο πλαίσιο διαθεματικών δραστηριοτήτων ή προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο/-η Σχολικών Δραστηριοτήτων/Αγωγής Υγείας της οικείας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.
στ) Η σχετική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών που ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα να πραγματοποιηθεί εκτός του διδακτικού τους ωραρίου και με τη συνεργασία των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων των οικείων Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
(ζ) Για την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος να τηρηθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις που ορίζονται στις ισχύουσες διατάξεις για τις σχολικές δράσεις στο πλαίσιο της σχολικής ζωής και τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών επισκέψεων και εκδρομών (ΦΕΚ. 109/01-08-2017, ΦΕΚ. 681/06- 03-2017).
(η) Σε κάθε περίπτωση οι υπεύθυνοι του προγράμματος οφείλουν να κοινοποιήσουν στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής τον απολογισμό του εκπαιδευτικού προγράμματος (παιδαγωγικά αποτελέσματα, συμπεράσματα) μετά την ολοκλήρωσή του.

Έγκριση ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Επιμορφωτική ημερίδα εκπαιδευτικής δράσης «Πες μας τη δική σου Ιστορία»

Η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του ΥΠΠΕΘ και η διοργάνωση «12 Οκτωβρίου 1944.Η Αθήνα Ελεύθερη» οργανώνουν Μαθητική Δράση Οπτικοακουστικής και Ψηφιακής Δημιουργίας με τίτλο «Πες μας τη δική σου ιστορία» για τους μαθητές και τις μαθήτριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης Αττικής. Στο πλαίσιο της ανωτέρω δράσης οργανώνεται επιμορφωτική ημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 στον Πύργο Βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ημερίδα, παρακαλούνται να το δηλώσουν στην παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. https://docs.google.com/forms/d/1nRjUt4OCClp4QNa1ZUSxlaPOcKBrm9pXSO_7NDv3uRE/edit?safe=strict
Στους συμμετέχοντες στην ημερίδα θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Έγκριση ΥΠ.Π.Ε.Θ.

ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου – Πρόσκληση συμμετοχής σχολικών ομάδων στο Εθνικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Βιώσιμη Πόλη: η πόλη ως πεδίο εκπαίδευσης για την αειφορία»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου ως συντονιστής του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Βιώσιμη πόλη: Η πόλη ως πεδίο εκπαίδευσης για την αειφορία» καλεί όσες σχολικές μονάδες επιθυμούν, να δηλώσουν συμμετοχή ή να ανανεώσουν τη συμμετοχή τους στο Δίκτυο.

Οι σχολικές μονάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Δίκτυο παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση στο σύνδεσμο https://tinyurl.com/viosimi18-19  μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2019. Οι σχολικές μονάδες που συμμετείχαν στο δίκτυο κατά τη σχολική χρονιά 2017-2018 παρακαλούνται να επικαιροποιήσουν τη συμμετοχή τους δηλώνοντας ότι συνεχίζουν να είναι ενταγμένες στο δίκτυο συμπληρώνοντας την αίτηση.

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να ενταχθούν με τους μαθητές τους στο δίκτυο παρακαλούνται να ενημερωθούν για το περιεχόμενο και τον τρόπο λειτουργίας του δικτύου διαβάζοντας το συνημμένο έγγραφο ή αναλυτικά στις ιστοσελίδες του δικτύου στους συνδέσμους https://kpekordeliou.wixsite.com/viosimipoli και http://www.kpe-thess.gr/networks/biosimipoli/.

ΚΠΕ Κρεστένων – Πρόσκληση για τη συμμετοχή περιβαλλοντικών ομάδων σχολείων και Διευθύνσεων Εκπαίδευσης στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Π.Ε. «Τα τοπικά προϊόντα σε μια κοινωνία αειφορίας»

kpe_prometopidaΤο ΚΠΕ Κρεστένων συντονίζει το Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Τα Τοπικά Προϊόντα σε μια Κοινωνία Αειφορίας» και για το σχολικό έτος 2018-2019, σύμφωνα με την αρ. Φ3/ΘΤ/211014/Δ7/06-12-2018 απόφαση για ανανέωση λειτουργίας του Δικτύου από τη Γενική Διεύθυνση Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Διεύθυνση  υποστήριξης εκπαιδευτικών προγραμμάτων & Εκπαίδευσης για την Αειφορία  Τμημα Α’  Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον & την Αειφορία του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Δίκτυο ή να ανανεώσουν τη συμμετοχή τους για το σχολικό έτος 2018-2019 και υλοποιούν ομοθεματικό πρόγραμμα Π.Ε., σύμφωνα με την: 212004/Δ7/07-12-2018 εγκύκλιο σχεδιασμού και υλοποίησης προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων, καλούνται να συμπληρώσουν και να αποστείλουν άμεσα τη σχετική αίτηση στην Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και να την κοινοποιήσουν με fax (26250/22393) ή e-mail (kpe.krestenon@gmail.com) και στο ΚΠΕ Κρεστένων.

Ενημέρωση για το σκοπό, τη θεματολογία, τους στόχους, τη μεθοδολογία εργασίας, τους συνεργαζόμενους επιστημονικούς και τοπικούς φορείς, τις δράσεις κ.α. του Δικτύου, μπορείτε να έχετε από την ιστοσελίδα του ΚΠΕ Κρεστένων στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.kpekrestenon.gr/el/katigories/diktya-topika-proionta.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΚΠΕ Κρεστένων στο τηλ. 26250 – 22305 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ΚΠΕ (kpe.krestenon@gmail.com).

Yποβολή Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας για το σχολικό έτος 2018-2019

Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων) για το σχολικό έτος 2018-2019.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η διεκπεραίωση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων), λόγω του γεγονότος  ότι δεν υπάρχει Υπεύθυνος Πολιτιστικών Θεμάτων, για το Σχολικό Έτος 2018-19 θα υποβληθούν όλα υποχρεωτικά  ηλεκτρονικά μέσω των παρακάτω υπερσυνδέσμων :

Φόρμα υποβολής Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) Σχ. Έτους 2018-2019
Φόρμα υποβολής Προγράμματος Αγωγής Υγείας (Α.Υ.)  Σχ. Έτους 2018-2019
Φόρμα υποβολής Προγράμματος Πολιτιστικών Θεμάτων (Π.Θ.) Σχολικού Έτους 2018-2019

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προγραμμάτων είναι η Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Μετά τη συμπλήρωση και ηλεκτρονική υποβολή των φορμών, να εκτυπωθεί το Σχέδιο Υποβολής που θα σας έρθει με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και να αποσταλεί με διαβιβαστικό στην Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας, μαζί με συνημμένη ονομαστική κατάσταση των συμμετεχόντων μαθητών/μαθητριών και αντίγραφο της Πράξης του Συλλόγου Διδασκόντων.

Έγγραφο Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας

Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων για το σχολικό έτος 2018-2019

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
(Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων)
για το σχολικό έτος 2018-2019
(Απόσπασμα από την εγκύκλιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ.)
1. Πλαίσιο υλοποίησης Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (στο εξής ΠΣΔ)
Τα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών θεμάτων εντάσσονται πλέον στο πλαίσιο της εκπαίδευσης για την Αειφορία. Ως εκ τούτου, προκύπτει η ανάγκη διασύνδεσης και συνεξέτασης των παραπάνω θεμάτων ως προς τις κοινωνικές, περιβαλλοντικές και πολιτιστικές διαστάσεις τους, προσφέροντας στους/στις εκπαιδευόμενους/ες ευκαιρίες προσέγγισης αειφορικών μοντέλων διαβίωσης.
Βασικοί υποστηρικτικοί θεσμοί των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών σε επίπεδο Περιφέρειας είναι οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου για την Αειφορία, που στελεχώνουν τα Περιφερειακά Κέντρα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.ΚΕ.Σ.) των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) και σε επίπεδο Διεύθυνσης Εκπαίδευσης (α) οι Παιδαγωγικές Ομάδες των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ), τα οποία, δυνάμει των διατάξεων του ν. 4547/2018, μετατράπηκαν σε Κέντρα Εκπαίδευσης για την Αειφορία (ΚΕΑ) και (β) οι Υπεύθυνοι/ες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων και των Σχολικών Δραστηριοτήτων, έως τη λήξη της θητείας τους, η διάρκεια της οποίας προβλέπεται έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες συγκρότησης των μελών των Παιδαγωγικών Ομάδων των ΚΕΑ και ορισμού των Προϊσταμένων τους.
1.6. Συνεργασίες με φορείς του ΥΠ.Π.Ε.Θ./φυσικά πρόσωπα/άλλους φορείς
Τα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων δύνανται να υλοποιούνται, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και διαδικασίες που περιγράφονται στην παρούσα εγκύκλιο, στο πλαίσιο οποιασδήποτε εγκεκριμένης από το ΥΠ.Π.Ε.Θ. συνεργασίας με άλλους κυβερνητικούς ή μη κυβερνητικούς φορείς, με δημόσιους οργανισμούς, φορείς τοπικής ή περιφερειακής αυτοδιοίκησης, ΑΕΙ κ.ά.. Επίσης, είναι δυνατόν να εντάσσονται στο πλαίσιο υλοποίησης καινοτόμων/ερευνητικών προγραμμάτων ή προγραμμάτων διεθνών συνεργασιών. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις συνεργασίας, σημειώνεται ότι το εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιείται πρέπει να είναι εγκεκριμένο από το ΥΠ.Π.Ε.Θ. αποκλειστικά για το τρέχον σχολικό έτος.
1.8. Προθεσμία υποβολής Προγραμμάτων
Τα σχέδια προγραμμάτων πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2018, στον αντίστοιχο Υπεύθυνο της οικείας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

ΚΠΕ Αρναίας – Πρόσκληση συμμετοχής στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Μέλισσας έργα, ανθρώπων αγαθά»

kpe arnaiasΤο Ε.Θ.Δ. «Μέλισσας έργα, ανθρώπων αγαθά» που συντονίζει το ΚΠΕ Αρναίας συνεχίζει τη λειτουργία του για τη φετινή σχολική χρονιά 2018-2019. Καλούνται τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Δίκτυο να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο ΚΠΕ Αρναίας έως τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018.

Η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλεί στο e-mail kpearn@sch.gr ή στο fax 23720 23184.

Η πρόσκληση αφορά και τα ΚΠΕ που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν στο πλαίσιο λειτουργίας του Δικτύου. Τα ΚΠΕ για τη συμμετοχή τους θα πρέπει να στείλουν e-mail στο ΚΠΕ Αρναίας στο οποίο θα αναφέρουν τους δύο εκπροσώπους τους, τακτικό και αναπληρωματικό (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, ειδικότητα).

Πρόσκληση συμμετοχής στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο του ΚΠΕ  Αρναίας
Αίτηση συμμετοχής

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση