Αρχείο για "28 Νοεμβρίου 2017"

Κ.Π.Ε. Μουζακίου – Πρόσκληση για συμμετοχή στα Εθνικά Θεματικά Δίκτυα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης : «Η Ενέργεια στο περιβάλλον του παιδιού» και «Δάσος»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου ως συντονιστής των Εθνικών Θεματικών Δικτύων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Η Ενέργεια στο περιβάλλον του παιδιού» και «Δάσος» προσκαλεί τους/τις Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων & Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Διευθύνσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της χώρας να ενημερώσουν τις σχολικές μονάδες ευθύνης τους, όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα παραπάνω Εθνικά Δίκτυα για το σχολικό έτος 2017-2018.

Οι σχολικές μονάδες που συμμετείχαν στα Δίκτυα κατά τη σχολική χρονιά 2016-2017 παρακαλούνται να επικαιροποιήσουν τη συμμετοχή τους, δηλώνοντας ότι συνεχίζουν να είναι ενταγμένες σε αυτά συμπληρώνοντας την ανάλογη αίτηση στο πεδίο «Συνέχιση συμμετοχής».

Απαραίτητες προϋποθέσεις για συμμετοχή σε Εθνικό Θεματικό Δίκτυο είναι α) η υλοποίηση προγράμματος με περιεχόμενο συναφές με τη θεματική των Δικτύων και β) η συμπλήρωση αίτησης με τα στοιχεία που ζητούνται (Επισυνάπτονται οι αιτήσεις στο έγγραφο, αλλά μπορείτε να τις βρείτε και στην ιστοσελίδα του Κ.Π.Ε. www.kpem.gr κάτω από τα ονόματα των Δικτύων).

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους στην Υπεύθυνη Π.Ε. μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2018 στο e-mail : grpere@dide-v-ath.att.sch.gr

Έγγραφο του ΚΠΕ Μουζακίου και Αιτήσεις συμμετοχής

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να καλείτε στο τηλ. του Κ.Π.Ε.: 2445043242 ή να επικοινωνήσετε  στο e-mail: kpekardi@sch.gr.

Πρόσκληση για συμμετοχή στα Εθνικά Θεματικά Δίκτυα του ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης

kpe stylidaΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δίκτυο, πρέπει να στείλουν την αίτησή τους στην υπεύθυνη Π.Ε. 

Πρόσκληση για συμμετοχή σε Εθνικά Θεματικά Δίκτυα του ΚΠΕ Έδεσσας-Γιαννιτσών

kpe EdessasΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών

Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Π.Ε. : «Νερό και Βιώσιμη Ανάπτυξη»
Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δίκτυο, πρέπει να στείλουν την αίτησή τους με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (mail@kpe-edess.pel.sch.gr) και στη συνέχεια στην υπεύθυνη Π.Ε. πρωτότυπα υπογεγραμμένη και σφραγισμένη.
Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Π.Ε. : Απορρίμματα: Τα χρήσιμα… «άχρηστα»
Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δίκτυο, πρέπει να στείλουν την αίτησή τους με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (pokpe2014@gmail.com) και στη συνέχεια στην υπεύθυνη Π.Ε. πρωτότυπα υπογεγραμμένη και σφραγισμένη.

 

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση