Αρχείο για "27 Μαρτίου 2014"

MOm/Εταιρία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής φώκιας – Διαγωνισμός για συμμετοχή στο ερευνητικό πρόγραμμα παρακολούθησης δελφινιών στην ευρύτερη περιοχή του Εθνικού Πάρκου Αλοννήσου Βορείων Σποράδων, το Northern Aegan Dolphin Project

Η MOm πρόσφατα ανακοίνωσε έναν διαγωνισμό για δύο κουπόνια “2 ατόμων στην αξία του 1”,  για συμμετοχή στο ερευνητικό πρόγραμμα παρακολούθησης δελφινιών στην ευρύτερη περιοχή του Εθνικού Πάρκου Αλοννήσου Βορείων Σποράδων, το Northern Aegan Dolphin Project.
 Η ερευνητική ομάδα θα αναλάβει δράση από την 11η έως τη 17η Αυγούστου 2014. Τέσσερα άτομα θα αποτελέσουν μέρος της ερευνητικής ομάδας της MOm και καθημερινά θα συμμετέχουν στην έρευνα πεδίου και σε εργαστήρια υπολογιστών στο πλαίσιο του NADP. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να περιηγηθείτε εδώ.
Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό της MOm θα πρέπει να επισκεφθείτε τη σελίδα της MOm στο facebook και να επιλέξετε “Μ’αρέσει” (like) και “Μοιράσου” (share) στην κεντρική φωτογραφία του διαγωνισμού, στο σχετικό σύνδεσμο. Πριν λάβετε μέρος στο διαγωνισμό σιγουρευτείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους Όρους και τις Προϋποθέσεις συμμετοχής, και επίσης ότι έχετε μοιραστεί “δημόσια” τη φωτογραφία στο προφίλ σας.
Ο διαγωνισμός θα δέχεται συμμετοχές μέχρι 31 Μαρτίου 2014. Τα ονόματα των δύο νικητών θα ανακοινωθούν την 1η Απρίλη 2014.

ΚΠΕ Μαρώνειας – Σεμινάριο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Τα Ευρωπαϊκά ορειβατικά μονοπάτια Ε6 και Ε4»

Το ΚΠΕ Μαρώνειας προτίθεται να υλοποιήσει τριήμερο σεμινάριο του εθνικού θεματικού δικτύου «Τα Ευρωπαϊκά ορειβατικά μονοπάτια Ε6 και Ε4» στη Σαμοθράκη με θέμα: « Το Ευρωπαϊκό ορειβατικό μονοπάτι Ε6, μια διαδρομή που φτάνει στo φεγγάρι», από την Παρασκευή 2 Μαΐου έως την Κυριακή 4 Μαΐου 2014.

Έγγραφο του ΚΠΕ Μαρώνειας

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση