Αρχείο για "4 Μαρτίου 2014"

ΚΠΕ Αρναίας – Τριήμερο σεμινάριο του Ε.Θ.Δ. Μέλισσας έργα, ανθρώπων αγαθά » 4-6 Απριλίου 2014

Το ΚΠΕ Αρναίας στα πλαίσια της Πράξης «Δράσεις Διά Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία» Α.Π. 8 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και σύμφωνα με τις υποχρεώσεις του σχετικά με το Ε.Θ.Δ. «Μέλισσας έργα, ανθρώπων αγαθά», διοργανώνει τριήμερο θεματικό σεμινάριο για τις 4-6 Απριλίου 2014   με τίτλο «ΜΕΛΙΣΣΑ: Περιβαλλοντικές προσεγγίσεις-Αειφόρες πρακτικές».

Στόχοι του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση για την ανεκτίμητη προσφορά της μέλισσας στο φυσικό περιβάλλον, η ευαισθητοποίηση σχετικά με την ορθή, περιβαλλοντική συμπεριφορά των πολιτών προς το φυσικό βιότοπο αλλά και την ίδια την κοινωνία της μέλισσας, η προβολή των μελισσοκομικών προϊόντων ως φυσικά μη επεξεργασμένα προϊόντα με ιδιαίτερη βιολογική, διατροφική αλλά και φαρμακευτική αξία και η παρουσίαση βιωματικών μεθόδων προσέγγισης και μελέτης περιβαλλοντικών θεμάτων.

Αιτήσεις συμμετοχής στην Υπεύθυνη Π.Ε. έως την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014.

Αίτηση συμμετοχής

Έγγραφο του ΚΠΕ Αρναίας

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο : «Διδακτικές Τεχνικές για την εκπαίδευση του Ενεργού Πολίτη» 18 & 31 Μαρτίου 2014

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης προτίθεται να διοργανώσει διήμερο επιμορφωτικό βιωματικό σεμινάριο την Τρίτη 18 & την Δευτέρα 31-03-14  στο 5ο ΓΕ.Λ. Αμαρουσίου και ώρες 16.30-19.30, με τίτλο :

«Διδακτικές Τεχνικές για την εκπαίδευση του Ενεργού Πολίτη»

Το σεμινάριο, στο οποίο θα γίνει προσέγγιση τεχνικών βιωματικής μάθησης, στοχεύει στην υποστήριξη των Εκπαιδευτικών που υλοποιούν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς των Σχολείων της Διεύθυνσης, με προτεραιότητα σε αυτούς που υλοποιούν ή συμμετέχουν σε προγράμματα Π.Ε. κατά τη φετινή σχολική χρονιά.
Στο σεμινάριο αυτό θα επιμορφωθούν 25 εκπαιδευτικοί.

Αιτήσεις με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων : Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014.

Έγγραφο του τμήματος Π.Ε.

Εκπαιδευτικό υλικό Σεμιναρίου 18-03-2014

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση