Αρχείο για "22 Νοεμβρίου 2012"

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2012-2013

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
(Αγωγής Σταδιοδρομίας, Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων,
ComeniusLeonardo da Vinci και eTwinning) ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013

ΚΠΕ ΛΑΥΡΙΟΥ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο εθνικό θεματικό δίκτυο του ΚΠΕ Λαυρίου «Περιβαλλοντικές διαδρομές στα ίχνη του παρελθόντος αναζητώντας ένα βιώσιμο μέλλον»

Το Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα «Περιβαλλοντικές διαδρομές στα ίχνη του παρελθόντος, αναζητώντας ένα βιώσιμο μέλλον»που λειτουργεί από τη σχολική χρονιά 2009-2010 με συντονιστικό φορέα το ΚΠΕ Λαυρίου, προσκαλεί τις περιβαλλοντικές ομάδες των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας να δηλώσουν συμμετοχή στο δίκτυο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο διαδικτυακό τόπο http://kpe-lavriou.att.sch.gr/ όπου υπάρχει η αίτηση συμμετοχής και το πρωτόκολλο συνεργασίας.

Η αίτηση συμμετοχής και το πρωτόκολλο συνεργασίας θα πρέπει να αποσταλούν στο ΚΠΕ Λαυρίου με φαξ ή e-mail μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2012.

Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων