Το ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου, στα πλαίσια των υποχρεώσεών του, που απορρέουν από το ΤΔΥ του, (Υποέργο 2, Άξονας Προτεραιότητας 6, Πράξη “Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Β’ Κύκλος) και στα πλαίσια της εκπαίδευσης  για το περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη, προσκαλεί εκπαιδευτικούς με τις  Σχολικές τους  ομάδες  των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Επικράτειας (εκτός Χίου), για την υλοποίηση διαδικτυακών επισκέψεων εκπαιδευτικών περιβαλλοντικών προγραμμάτων του ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου.

Η πρόσκληση αφορά (κατά σειρά προτεραιότητας).

Α) Εκπαιδευτικούς με τις σχολικές ομάδες τους (εκτός Χίου), που υλοποιούν πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης – Σχολικών Δραστηριοτήτων κατά το τρέχον σχολικό έτος 2020 -2021.

Β)  Εκπαιδευτικούς με τις σχολικές ομάδες τους (εκτός Χίου), που πρόκειται να υλοποιήσουν   πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης – Σχολικών Δραστηριοτήτων στο μέλλον.

Παρακαλούνται οι Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων/Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ή οι αντίστοιχοι τομείς ευθύνης) των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Επικράτειας, να αποστείλουν σχετικούς πίνακες και τις αιτήσεις των σχολικών ομάδων του τομέα ευθύνης τους (σε μορφή Word), ηλεκτρονικά και με ταχυδρομείο μέχρι την Τρίτη  20 Απριλίου 2021.  Σχετική αίτηση επισυνάπτεται.

Τα προγράμματα θα υλοποιούνται, στη διαδικτυακή πλατφόρμα WΕBEX και θα είναι καταλλήλως προσαρμοσμένα για τις ανάγκες της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, ακολουθώντας όμως τη βασική δομή τους.

Πληροφορίες για τα προγράμματα στο Έγγραφο του ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου

Αίτηση για συμμετοχή σε ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (εκτός Χίου).doc