Αρχείο για "24 Νοεμβρίου 2021"

Πανελλήνιος Επιστημονικός και Αθλητικός Σύλλογος Εκπαιδευτικών για την Ανάπτυξη του Αγωνίσματος του Προσανατολισμού – Προκήρυξη αγώνα γωνριμίαςμε το Orienteering για την ενίσχυση Πυρόπληκτων και Πλυμμυροπαθών Βόρειας Εύβοιας

Ο »Πανελλήνιος Επιστημονικός και Αθλητικός Σύλλογος Εκπαιδευτικών για την Ανάπτυξη του Αγωνίσματος του Προσανατολισμού – Orienteering», που είναι μέλος της »Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαικού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων», διοργανώνει αγώνες γνωριμίας με το Orienteering, σαν παράλληλες δράσεις στους αγώνες δρόμου που συνδιοργανώνει η ΕΟΣΛΜΑΥ με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού. Σκοπός των ανωτέρω αγώνων είναι η οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων και πλημμυροπαθών της Βόρειας Εύβοιας.
Οι αγώνες γνωριμίας με το Orienteering, θα γίνουν το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου.

Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής είναι η Κυριακή 28 Νοεμβρίου.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι (αθλητές και γραμματεία) αλλά και οι συνοδοί, για να τους επιτραπεί η είσοδος στο Γυμνάσιο Γουβών, που θα είναι ο χώρος εκκίνησης και τερματισμού, θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι ή να έχουν πιστοποιητικό νόσησης ή να έχουν κάνει PCR test 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών, όπως προβλέπουν τα σχετικά πρωτόκολλα. Όσοι βρίσκονται στους χώρους του Γυμνασίου Γουβών, θα φορούν μάσκα.

Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω:Λήψη αρχείου

Έγκριση Υ.ΠΑΙ.Θ. «23ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά»

Έγκριση του «23ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά»

Ο Μαθητικός Διαγωνισμός οποίος θα διοργανωθεί από το 2ο ΕΠΑ.Λ. Γαλατσίου, με την υποστήριξη του Δήμου Γαλατσίου, της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρεία (Δράση για την κοινωνία, τον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής) και του Δήμου Αso της Νορβηγίας, στο πλαίσιο εκπόνησης προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Αγωγής της τρέχουσας σχολικής χρονιάς 2021-2022.

Οι φωλιές πρέπει να σταλούν μέχρι την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Γαλατσίου στη διεύθυνση: Ταϋγέτου 60 και Πασσώβ 8, Τ.Κ. 11141 Γαλάτσι Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 – 2288340 & 210- 2288341, e-mail: mail@2epal-galats.att.sch.gr).Λήψη αρχείου

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων