Αρχείο για "15 Σεπτεμβρίου 2021"

Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση – C.R.L. School 2021

Η Οργανωτική Επιτροπή του CRL School σας καλεί να συμμετάσχετε στη Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 με σκοπό την αναλυτική ενημέρωσή σχετικά με τη διεξαγωγή του φετινού σχολείου C.R.L. School 2021, καθώς και τη συμμετοχή σας στις δράσεις του.
Το 6ο Σχολείο του Εργαστηρίου της Τάφρου του Κορινθιακού Κόλπου, CRL School 2021, θα διεξαχθεί μεταξύ 1 και 3 Οκτωβρίου 2021 διαδικτυακά, λόγω των ειδικών συνθηκών.

Η ενημερωτική αυτή συνάντηση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, που ασχολούνται με την υλοποίηση Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και ειδικότερα με την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος το οποίο υλοποιείται από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα: «Εργαστήριο της Τάφρου του Κορινθιακού Κόλπου» το οποίο από την περσινή σχολική χρονιά έχει εγκριθεί από το Υπουργείου Παιδείας και το ΙΕΠ (Φ1/ΕΠ/130837/177417/Δ7, 30-12-2020).

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ενημερωτική συνάντηση, καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στον σύνδεσμο https://forms.gle/82E9ZTJzveeHE5Yw5 έως την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:00. Οι εκπαιδευτικοί που θα δηλώσουν συμμετοχή θα λάβουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τον απαραίτητο σύνδεσμο για τη συμμετοχή τους σε ηλεκτρονική πλατφόρμα σύγχρονης εκπαίδευσης έως την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 (ημέρα της συνάντησης). (ΠΡΟΣΟΧΗ: να ελέγχετε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία).

Πρόσκληση για ενημέρωση για το CRL School2021

 

Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) – Πλατφόρμα FEE ACADEMY

Το Foundation for Environmental Education, το Ίδρυμα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, ο παγκόσμιος οργανισμός του οποίου η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης είναι εθνικός χειριστής, έχει δημιουργήσει τη διαδικτυακή πλατφόρμα μαθημάτων και επιμόρφωσης με τίτλο Fee Academy.

Σκοπός είναι η επιμόρφωση εκπαιδευτικών και μαθητών/τριων σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον και σε δεξιότητες.

· Πληροφορίες για τα μαθήματα, τις ημερομηνίες έναρξης, το περιεχόμενο και το κοινό στο οποίο απευθύνονται μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο: https://www.fee.global/fee-academy

· Τα μαθήματα είναι δωρεάν, στα αγγλικά και δίνουν βεβαίωση συμμετοχής από το FEE

 · Εγγραφές : https://feeacademy.global/

*Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία με την δημιουργία λογαριασμού χρήστη ή ζητηθεί enrollment key παρακαλώ πολύ ενημερώστε την ΕΕΠΦ (Τ: 210-3224944, Email: education@eepf.gr ) για μπορέσετε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Για το μαθητικό κοινό προβλέπεται η ίδια διαδικασία για όλους άνω των 15.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Η ηλικία ψηφιακής συναίνεσης στην Ελλάδα έχει οριστεί στα 15 έτη του μαθητή/τριας, επομένως για τους κάτω των 15 απαιτείται η υπεύθυνη δήλωση γονέα την οποία διαθέτει η ΕΕΠΦ και το FEE ενεργοποιεί τους λογαριασμούς χρήστη.

 

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων