Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της υποστήριξης των καθηγητών που αναλαμβάνουν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και της ενδυνάμωσης στο έργο τους, προτίθεται να συνεργαστεί με το WWF Eλλάς και τις Δνσεις Α΄/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας και Β΄/θμιας Εκπ/σης Α΄ Αθήνας για την υλοποίηση επιμορφωτικού σεμιναρίου διάρκειας 5 διδακτικών ωρών με θέμα:
«Απολαμβάνοντας τη συνεργασία : Ένα εργαστήριο συμμετοχικού σχεδιασμού για την καινοτομία στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»
Συντονίστριες του σεμιναρίου/εργαστηρίου θα είναι η κ. Ελένη Σβορώνου και η κ. Νάνσυ Κουταβά από την ομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του WWF Eλλάς.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε 36 εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στις προαναφερθείσες Διευθύνσεις και θα διεξαχθεί στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου, Λεωφόρος Κηφισίας 213 , Μαρούσι (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Αμαρουσίου) Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 και ώρες 16.00 έως 20.00.
Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής : οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεση παρακολούθησης του Σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα :  https://tinyurl.com/wwf-sunergasia
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων : 18-10-2018 και ώρα 16.00.