Τα «σκουπίδια» γράφουν ιστορία
Διαγωνισμός συγγραφής περιβαλλοντικής ιστορίας
Η σχολική χρονιά 2016-2017 σε λίγο φτάνει στο τέλος της και στη φάση της σύνθεσης των αποτελεσμάτων των δράσεών σας,  η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), μέσα από το Φύση χωρίς Σκουπίδια, Άλλοι πετούν άλλοι πεινούν, στέλνει μια πρόσκληση-πρόκληση προς εσάς και τους/τις μαθητές/τριές σας, τους ενεργούς πολίτες των περιβαλλοντικών ομάδων, για τη συγγραφή μιας περιβαλλοντικής ιστορίας.

Ημερομηνία για δηλώσεις συμμετοχής :Έως 15 Μαΐου 2017

στην Ηλεκτρονική Φόρμα:  https://goo.gl/forms/NWUqReM2Yl9A7pph1
ή στη διεύθυνση education@eepf.gr της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης, σε έγγραφο (doc) με τον γενικό τίτλο  Διαγωνισμός συγγραφής περιβαλλοντικής ιστορίας.

Πληροφορίες στο : Διαγωνισμός συγγραφής περιβαλλοντικής ιστορίας

Πρόσκληση εκπαιδευτικών για συμμετοχή στη «Φωλιά ιδεών» για το περιβάλλον

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο του Εθνικού Δικτύου «Φύση Χωρίς Σκουπίδια” που συντονίζουν, προσκαλούν τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης να συμμετάσχουν στη «Φωλιά Ιδεών».
Η «Φωλιά Ιδεών» είναι μια φωλιά κατάθεσης, ένα σπίτι φιλοξενίας, αλλά και επώασης, ανάπτυξης ιδεών και υλοποίησης δράσεων, ένα δίκτυο συνεργασίας μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητικών ομάδων.
Η κατάθεση Ιδεών θα γίνεται ηλεκτρονικά στη φόρμα: https://goo.gl/forms/ieWJQV57Z3Smti0n2.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία και πατάτε submit.