Χάρτης που μας δείχνει το επίπεδο της φωτορύπανσης στις διάφορες περιοχές της Ελλάδας (http://aegeanastronomy.com/aegeanastronomy/pe/page003.htm)

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, προτίθεται να διοργανώσει τη δεύτερη προγραμματισμένη Εσπερίδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα τη Φωτορρύπανση, διάρκειας 6 διδακτικών ωρών, σε συνέχεια της πρώτης που υλοποιήθηκε στις 25-10-2016. Η Εσπερίδα θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης (Ι.Α.Α.Δ.Ε.Τ.) του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (E.A.A.) και τις Διευθύνσεις Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Β΄και Γ΄ Αθήνας και Ανατολικής Αττικής και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Α΄ και Γ΄ Αθήνας και Ανατολικής Αττικής.

Η Εσπερίδα με τίτλο  «Φωτορρύπανση, αειφόρος ανάπτυξη, και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Globe at Νight 2017»

θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαρτίου και ώρες 18:30-23:00. στο Κέντρο Επισκεπτών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Πεντέλη (Ιωάννου Μεταξά και Βασιλέως Παύλου,). Tο Κέντρο Επισκεπτών (http://www.astro.noa.gr/gr/visitorcenter/penteli/ ) διαθέτει χώρο στάθμευσης και κυλικείο.

Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: Συμπλήρωση της Φόρμας συμμετοχής

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων : 24 Μαρτίου 2017