Αρχείο για "3 Φεβρουαρίου 2016"

ΚΠΕ Άμφισσας – Αναβολή του τριήμερου σεμιναρίου 26-28 Φεβρουαρίου 2016

Αναβολή του τριήμερου σεμιναρίου (26-28 Φεβρουαρίου 2016) του ΚΠΕ Άμφισσας

Έγγραφο του ΚΠΕ Άμφισσας

Ε.Ε.Π.Ε.Κ. (Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας) «Υποβολή αιτήσεων παρακολούθησης καινοτόμου επιμορφωτικού προγράμματος της Ε.Ε.Π.Ε.Κ. για στελέχη εκπαίδευσης, στην Αθήνα»

EEPEKΣας ενημερώνουμε ότι η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που εκπροσωπεί εκπαιδευτικούς και στελέχη της εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων, επιστήμονες, ερευνητές και ειδικούς που έχουν ως κοινό ενδιαφέρον το σχεδιασμό, την υλοποίηση, την αξιολόγηση και την προώθηση, καινοτομικών δράσεων και πρακτικών στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στο πλαίσιο των δωρεάν επιμορφωτικών δράσεων προς τα μέλη της, απευθύνει πρόσκληση υποβολής αιτήσεων παρακολούθησης του παρακάτω καινοτόμου επιμορφωτικού της προγράμματος :

Τίτλος:
Ημ/νία έναρξης
Ημέρες & ώρες διεξαγωγής:
Συνολική διάρκεια:
Τόπος Υλοποίησης:
Υποβολή αίτησης:                     (κάνετε κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο)
Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων
19/2/2016                   Αρ. Συμμετεχόντων: 25
Παρασκευή
15:15 – 20:15
(19/2/16
26/2/16
4/3/16 & 11/3/16)
30 ώρες (25 Δια ζώσης & 5 εξ αποστάσεως)
ΑΘΗΝΑ, Αμφιθέατρο Λυκείου Φιλοθέης

* Το σεμινάριο απευθύνεται πρωτίστως σε όλα τα ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (π.χ. Σχολικούς Συμβούλους, Διευθυντές – Υποδιευθυντές σχολικών μονάδων, προϊστάμενους διοικητικών υπηρεσιών & γραφείων, Υπευθύνους & Τεχνικούς Υπευθύνους ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ, ΚΕ.ΣΥ.Π, Σ.Σ.Ν, Ε.Κ.Φ.Ε, Κ.Π.Ε, Πολιτιστικών Θεμάτων, Αγωγής Υγείας, κ.λπ., Α/θμιας, Β/θμιας και ΜεταΒ/θμίας Εκπαίδευσης (ΙΕΚ, σχολών μαθητείας, κ.λπ.), όλων των ειδικοτήτων, Δημόσιας και Ιδιωτικής, καθώς η επιμόρφωση σε θέματα Διοίκησης -σχεδιασμού – προγραμματισμού & επικοινωνίας αποτελεί, πλέον, απαραίτητο εφόδιο στη σημερινή εποχή.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: 15/02/2016

Η συμμετοχή των επιμορφούμενων στο πρόγραμμα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Ενημέρωση για Πανελλήνιο Διαγωνισμό του Ομίλου Σερρών για UNESCO

O Όμιλος Σερρών για UNESCO πραγματοποιεί πανελλήνιο διαγωνισμό για μαθητές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης με θέμα «Διεθνές έτος οσπρίων 2016» στο πλαίσιο του εορτασμού των “70 χρόνων UNESCO“.
Η θεματολογία της πρόσκλησης εντάσσεται στις δράσεις ευαισθητοποίησης στο κάλεσμα του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ για την Δεκαετία της Βιοποικιλότητας 2011-2020.

Για την ενημέρωση σχολείων :
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση