Αρχείο για "19 Νοεμβρίου 2015"

Η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση της Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας προτίθεται να διοργανώσει σε συνεργασία με το ΚΠΕ Δραπετσώνας με τίτλο : «Μια θάλασσα για μας και τις μελλοντικές γενιές: Αλιεία – Τουρισμός – Ρύπανση» 18&19 Δεκεμβρίου 2015

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της υποστήριξης των καθηγητών που υλοποιούν και συμμετέχουν σε προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, συνεργάζεται με το ΚΠΕ Δραπετσώνας και με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, Α΄Αθήνας, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄Αθήνας & Δυτικής Αττικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄Αθήνας, για τη διοργάνωση διήμερου σεμιναρίου την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 με θέμα :

«Μια θάλασσα για μας και τις μελλοντικές γενιές: Αλιεία – Τουρισμός – Ρύπανση»

Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν 75 εκπαιδευτικοί των συνεργαζόμενων Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από τους οποίους, 5 εκπαιδευτικοί από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας.

Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεση παρακολούθησης του Σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική  Φόρμα συμμετοχής

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων : 24-11-2015 

ΚΠΕ Μεσολογγίου – Πρόσκληση για συμμετοχή των σχολικών μονάδων στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Π.Ε. με τίτλο “Aλυ κολογία”

kpe messologiΤο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μεσολογγίου στα πλαίσια λειτουργίας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου που συντονίζει με τίτλο «Αλυ <Οι>κολογία» (Αριθ. Πρωτ. 17642/Γ7/08-02-2013 Απόφαση ΥΠΠΕΘ), προτίθεται να παρατείνει για τα επόμενα τρία σχολικά έτη 2015-2016, 2016-2017 και 2017-2018 τη λειτουργία του Εθνικού του Δικτύου και προσκαλεί ως συντονιστικός φορέας τις σχολικές μονάδες της χώρας να δηλώσουν συμμετοχή.

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δίκτυο, πρέπει να στείλουν την αίτησή τους μέχρι την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 στην υπεύθυνη Π.Ε. και στη συνέχεια να κοινοποιήσουν την αίτησή τους με fax (26310-23048) ή με e-mail (mail@kpe-mesol.ait.sch.gr) και στο ΚΠΕ Μεσολογγίου.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση