Αρχείο για "16 Νοεμβρίου 2015"

Εισηγήσεις Υπευθύνων Π.Ε. Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας και ΚΕ.Σ.Υ.Π. Λάρισας από το Πανελλήνιο Συνέδριο “Αυτονομία σχολικής μονάδας” – Πανελλήνια Παιδαγωγική Εταιρεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΑ.Π.Ε.Δ.Ε.) και Τομέας Παιδαγωγικής του Φ.Π.Ψ. του Ε.Κ.Π.Α.

«Τα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας μέσα από το πρίσμα της αυτονομίας», Εισήγηση της Βαρβάρας Πετρίδου, Υπεύθυνης Π.Ε. Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας
Δείτε το στο slideshare.net
 
«Η αυτονομία της σχολικής μονάδας στην πράξη», Εισήγηση της Έφης Βλαχοδήμου, Υπεύθυνης ΚΕ.Σ.Υ.Π. Λάρισας
Δείτε το στο slideshare.net

ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου – Εθνικό Θεματικό Δίκτυο : « Το Σεισμικό Τόξο που μας …. ενώνει»

Το Κ.Π.Ε. Λιθακιάς Ζακύνθου ευχαριστεί τα σχολεία (εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες) για την ουσιαστική συμμετοχή τους στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο με θέμα : «Το Σεισμικό Τόξο που μας ….. ενώνει» για το προηγούμενο σχολικό έτος και συγχαίρει τους συντονιστές και τις μαθητικές ομάδες για το σύνολο των δράσεων που υλοποίησαν. Σχετικά με τη λειτουργία του Ε.Θ.Δ. : « Το Σεισμικό Τόξο που μας ….ενώνει» σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζεται η λειτουργία του και νέες περιβαλλοντικές ομάδες έχουν ενταχθεί σε αυτό. Πρόθεσή μας είναι να ενταθεί η προσπάθεια λειτουργίας του δικτύου και να ανασυγκροτηθεί η Συντονιστική και η Παιδαγωγική Ομάδα του Δικτύου.  Πιστεύουμε ότι η συμβολή σας για την επιτυχημένη πορεία του δικτύου είναι καθοριστική.

Όσες σχολικές μονάδες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ή να ανανεώσουν τη συμμετοχή τους στο Ε.Θ.Δ. που συντονίζει το ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου παρακαλούμε να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα που θα βρουν στο σύνδεσμο που ακολουθεί http://www.kpezakyn.gr/?a=30&id=175 

Βασική προϋπόθεση είναι οι περιβαλλοντικές ομάδες, που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δίκτυο, να έχουν καταθέσει περιβαλλοντικό πρόγραμμα, στις οικείες διευθύνσεις, σχετικό με τις θεματικές ενότητες του Εθνικού Θεματικού Δικτύου : « Το Σεισμικό Τόξο που μας …. ενώνει», που περιλαμβάνονται στο θεσμικό πλαίσιο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε, στο τηλέφωνο 26950 – 53417, ή μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  kpezakyn@gmail.com .

Η Υπεύθυνη Λειτουργίας του ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΒΟΥΡΗ
Ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής του Ε.Θ.Δ.:   «Το Σεισμικό Τόξο που μας….ενώνει»
ΣΕΜΙΤΕΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πρόσκληση για συμμετοχή σε Εθνικά Θεματικά Δίκτυα των ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης – ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών – ΚΠΕ Κόνιτσας

 

kpe stylidaΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δίκτυο, πρέπει να στείλουν την αίτησή τους στην υπεύθυνη Π.Ε. 

kpe EdessasΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών

Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Π.Ε. : «Νερό και Βιώσιμη Ανάπτυξη»
Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Π.Ε. : Απορρίμματα: Τα χρήσιμα… «άχρηστα»

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δίκτυο, πρέπει να στείλουν την αίτησή τους μέχρι την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (mail@kpe-edess.pel.sch.gr) και στη συνέχεια στην υπεύθυνη Π.Ε. πρωτότυπα υπογεγραμμένη και σφραγισμένη.

 ΚΠΕ Κόνιτσας

Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Π.Ε. : «Παραδοσιακοί Οικισμοί και Φύση»
Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δίκτυο, αποστέλλουν τις αιτήσεις τους στο ΚΠΕ Κόνιτσας.
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση