Αρχείο για "8 Μαΐου 2014"

Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε «Ι΄ Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.- Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. & Ε.Ε.»

Peekpe logoΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε., αποφάσισε ομόφωνα τη διεξαγωγή της Ι΄ Εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης και των εκλογών της Ένωσης για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου  και Εξελεγκτικής Επιτροπής, την Κυριακή 29 Ιουνίου  2014  στις 09.00 π.μ. στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Ε. Νέας Κίου.

Ο χώρος επελέγη διότι η πρόσβαση σε αυτόν από τα περισσότερα μέρη της Ελλάδας είναι αφενός εύκολη και αφετέρου το Κ.Π.Ε. Νέας Κίου, που θα φιλοξενήσει τη συνέλευση και το ευχαριστούμε γι αυτό, διαθέτει ξενώνα για τη διαμονή των μελών που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις διεργασίες. Παράλληλα το Κ.Π.Ε. προγραμματίζει δράσεις για τα μέλη μας, το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014.

Προκήρυξη εκλογών ΠΕΕΚΠ Ε 29 Ιουν 2014 έγγραφο 1α
Διευκρινίσεις εκλογών  έγγραφο 2α

 

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας (Γραφείο Σχολικών Συμβούλων) – Επιμορφωτική Ημερίδα «Το Φυσικό Αέριο Στο Επαγγελματικό Λύκειο»

1 epal aerioΗ Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας  Εκπαίδευσης Αττικής, η Δ.Δ.Ε.  Α΄ Αθήνας (Γραφείο Σχολικών Συμβούλων), το 1ο ΕΠΑΛ  Ιλίου και το 5ο Εργαστηριακό Κέντρο Ιλίου διοργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα με θέμα:

«Το Φυσικό Αέριο Στο Επαγγελματικό Λύκειο»

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15-5-2014 στο Αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ  Ιλίου στις 11.30 π.μ. – 16:00 μ.μ.

Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν Μηχανολόγοι & Οχημάτων καθώς επίσης και άλλοι κλάδοι τεχνικών ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ και Ε.Κ και όσοι εκπαιδευτικοί άλλων κλάδων τεχνικών ειδικοτήτων ενδιαφέρονται.

Θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή αποστέλλοντας την παρακάτω δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 14-5-2014.

Πρόσκληση-Ημερίδα-“ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΟ ΕΠΑΛ’’

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σελίδα 1 και 4_2014
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σελίδα  2 και 3_2014
Δήλωση συμμετοχής 2014
 

Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Tαχύρρυθμο πρόγραμμα εξ’ αποστάσεως 48 επιμορφωτικών ωρών με τίτλο ‘Καινοτόμες διδακτικές προσεγγίσεις στο σχολείο και τη δια βίου μάθηση: εφαρμογές στην εκπαίδευση για το περιβάλλον και την αειφορία’.

image001Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προσφέρει ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εξ’ αποστάσεως 48 επιμορφωτικών ωρών με τίτλο ‘Καινοτόμες διδακτικές προσεγγίσεις στο σχολείο και τη δια βίου μάθηση: εφαρμογές στην εκπαίδευση για το περιβάλλον και την αειφορία’. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους/ες θέλουν να εμπλουτίσουν τη διδακτική τους πράξη με σύγχρονες βιωματικές τεχνικές που προάγουν την ενεργή συμμετοχή των εκπαιδευομένων στη μάθηση.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι: 30/6/2014 έως 27/07/2014. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος δίνεται Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης και Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού όπου αναφέρονται αναλυτικά οι τεχνικές που διδάχτηκαν και οι αντίστοιχες ώρες επιμόρφωσης.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα:
https://e-epimorfosi.aegean.gr/e-viewpr?prpd_id=85756&menu=general
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση