Αρχείο για "4 Απριλίου 2014"

Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας – 17η Aνοιξιάτικη Βιβλιαγορά και Πασχαλινό Παζάρι

Την 17η Aνοιξιάτικη Βιβλιαγορά και το Πασχαλινό Παζάρι με θέμα “Τα γήινα, τ’ ανθρώπινα, τα νόστιμα” διοργανώνουν το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Απριλίου 2014 (ώρες 10.30 – 15.00), οι Φίλοι του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, για την οικονομική ενίσχυση του Μουσείου και των Φίλων!

Είσοδος ελεύθερη!

Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο : http://www.gnhm.gr/event/

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Ελληνογερμανική Αγωγή – ΜΚΟ Οργάνωση ΓΗ Πρόσκληση συμμετοχής σε εκπαιδευτικό εργαστήριο

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Ελληνογερμανική Αγωγή και η ΜΚΟ Οργάνωση ΓΗ διοργανώνουν εκπαιδευτικό εργαστήριο με θέμα

Δημιουργώντας και Φροντίζοντας το Δικό μας Σχολικό Κήπο:

από τη θεωρία στην πράξη”

Το εργαστήριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας Εκπαίδευσης, σε εκπαιδευτικούς Β/θμιας Εκπαίδευσης, σε παιδαγωγούς Μουσείων και Κέντρων Επιστημών, σε εκπροσώπους Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, και διοργανώνεται σε συνέχεια της α’ συνάντησης “Δημιουργώντας και Φροντίζοντας το Δικό μας Σχολικό Κήπο: θεωρία και πράξη” στις 21 Φεβρουαρίου.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την 30η Απριλίου 2014, ώρα 15.00-18.00 στο Κέντρο της Γης | Οργάνωση ΓΗ (Λ. Δημοκρατίας 67 – Ίλιον – ΤΚ 131 22).
Η συμμετοχή είναι δωρεάν ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί και παιδαγωγοί μπορούν να συμπληρώσουν και να στείλουν την αίτηση με e-mail στη διεύθυνση vmarkaki@ea.gr, το αργότερο μέχρι τις 25 Απριλίου 2014.
 
Πρόσκληση σε εκπαιδευτικό εργαστήριο
Αίτηση συμμετοχής
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση