Αρχείο για "9 Σεπτεμβρίου 2013"

Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης – Εκδήλωση Έκθεσης δημιουργιών από ανακυκλώσιμα/«άχρηστα» υλικά»

Εκδήλωση Έκθεσης δημιουργιών από ανακυκλώσιμα/«άχρηστα» υλικά», τέχνη από σκουπίδια (trash art), που θα γίνει στο πλαίσιο του Δικτύου ΠΕ «Φύση χωρίς Σκουπίδια», της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 στη ΧΑΝ Αθηνών (Ακαδημίας 36 & Ομήρου, Αθήνα).

  • Έκθεση φωτογραφιών και δημιουργιών από ανακυκλώσιμα υλικά

Το κάθε σχολείο μπορεί να συμμετέχει στην έκθεση με έως και 2 δημιουργίες, για κάθε μια από  τις οποίες θα πρέπει να σταλεί απαραίτητα (από όλα τα σχολεία) φωτογραφικό υλικό σε υψηλή ανάλυση (300 dpi), στην ηλεκτρονική διεύθυνση: education@eepf.gr.

Το φωτογραφικό υλικό καθώς και οι δημιουργίες προς έκθεση θα πρέπει να έχουν σταλεί στα γραφεία της ΕΕΠΦ, μέχρι και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

  • Βιωματικά εργαστήρια

Τα Βιωματικά εργαστήρια δημιουργιών από ανακυκλώσιμα υλικά για τους Εκπαιδευτικούς και τους μαθητές θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.

Οδηγίες για συμμετοχή στην Εκδήλωση Έκθεσης δημιουργιών από ανακυκλώσιμα/«άχρηστα» υλικά»

Αίτηση συμμετοχής σε βιωματικά εργαστήρια

Έγγραφο για συμπλήρωση με λεπτομέρειες έργων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πραγματοποίησης δράσεων και εκδηλώσεων στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης »

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ευαισθητοποιημένο σε θέματα Περιβαλλοντικής Αγωγής, καθιερώνει με την υπ΄ αρ. πρωτ. 12342/Γ7/3-9-2013 εγκύκλιο του Τμήματος Β΄ της Δ/νσης ΣΕΠΕΔ του Υ.ΠΑΙ.Θ. τη 2η Εβδομάδα του Οκτωβρίου ως

«Εβδομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης» (Εβδομάδα 7-11/10/2013)

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, προτίθεται να οργανώσει:

1. Ενημερωτικές συναντήσεις εκπαιδευτικών (από 7-10/10/2013)

  • Εκδήλωση ενδιαφέροντος από σχολικές μονάδες που επιθυμούν να φιλοξενήσουν μια ενημερωτική συνάντηση εκπαιδευτικών, εκτός σχολικού ωραρίου.
  • Εκδήλωση ενδιαφέροντος από εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους ή/και  τις δράσεις τους (ως καλή πρακτική εφαρμογής Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης).

2. Συναντήσεις ευαισθητοποίησης μαθητών/γονέων-κηδεμόνων

  • Οι συναντήσεις αυτές θα διοργανωθούν από 7-10/10/2013, σε συνεργασία με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης, τους Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων και τους συλλόγους διδασκόντων που επιθυμούν, εντός σχολικού ωραρίου και εντός της σχολικής μονάδας.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση grpere@dide-v-ath.att.sch.gr

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση