Αρχείο για "1 Μαρτίου 2013"

Δίκτυο ΜΕΝΩΝ – Πρόγραμμα για τη Σχολική Καινοτομία

Ο Ευρωπαϊκός Όμιλος Δίκτυο ΜΕΝΩΝ (www.menon.org.gr), αξιοποιώντας τα αποτελέσματα του Δικτύου Σχολικής Καινοτομίας (της Μορφωτικής Πρωτοβουλίας, www.protovoulia.org), πραγματοποιεί κατά το τρέχον σχολικό έτος (2012-13) το «Πρόγραμμα για τη Σχολική Καινοτομία», στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και μεμονωμένοι εκπαιδευτικοί, που εμπλέκονται σε εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί, οι διευθυντές των σχολικών μονάδων, καθώς και άλλα στελέχη της εκπαίδευσης μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.innovation.edu.gr, όπου έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στο εν λόγω πρόγραμμα.

16ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΦΩΛΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΑ

Οι περιβαλλοντικές ομάδες  του 2ου ΕΠΑ.Λ  ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Γαλατσίου και της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας προκηρύσσουν τον «16ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά» και καλούν όλους τους μαθητές  (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων, ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ., ΕΠΑ.Σ., Σ.Δ.Ε., Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) να συμμετάσχουν και να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους για τα πουλιά.

Οι φωλιές πρέπει να σταλούν μέχρι την Τρίτη 28 Μαΐου 2013 στο 2ο ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου (Ταϋγέτου 60 & Πασσώβ 8, τ.κ 111 41, Γαλάτσι, τηλ.: 210 2288340 & 210 2288341 Fax: 210 2288340, e-mail: mail@2epal-galats.att.sch.gr).

Αφίσα διαγωνισμού

Εγκριση Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α



ΚΠΕ Λαυρίου σεμινάριο 22-23/2/2013 Εισηγήσεις : α) ΤΠΕ στην Εκπαίδευση β) H Δικτυακή πύλη του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. γ) Ιστοσελίδων ΠΕΕΚΠΕ δ) Πύλης Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης

Εισήγηση του Β. Μακράκη Καθηγητή ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας στην Εκπαίδευση για την Αειφόρο/Βιώσιμη Ανάπτυξη”

Δείτε το στο slideshare.net

Εισήγηση του Δ. Γκότζου Υπ. Π.Ε. Διεύθυνσης Π.Ε. Β’ Αθήνας H Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στη Δικτυακή Πύλη του ΥΠΑΙΘΠΑ www.e-yliko.gr

Δείτε το στο slideshare.net

Εισήγηση της Β. Πετρίδου Υπ. Π.Ε. Διεύθυνσης Δ.Ε. Β’ Αθήνας Παρουσίαση Ιστοσελίδων ΠΕΕΚΠΕ και Πύλης Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης (edutv.gr)

Δείτε το στο slideshare.net
Δείτε το στο slideshare.net
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση