Το Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία» μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων και στο πλαίσιο των δράσεών του ως συντονιστικός φορέας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Τα Πετρογέφυρα της Ελλάδας» και το Κ.Π.Ε. Μουζακίου ως συνεργαζόμενο στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο στις 28 και 29 Μαρτίου 2014, με θέμα:

«Γεφυρώνοντας το χθες με το σήμερα. Η σημασία της διάσωσης και ανάδειξης ιστορικών πετρογέφυρων του τόπου μας: Η περίπτωση της γέφυρας Κοράκου».

Το Σεμινάριο προγραμματίζεται να παρακολουθήσουν 45 περίπου εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι προέρχονται από σχολεία που ανήκουν στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο “Τα Πετρογέφυρα της Ελλάδας” και θα υλοποιηθεί στους χώρους του Κ.Π.Ε. Μουζακίου.

Αποστολή αιτήσεων στην Υπεύθυνη Π.Ε. μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2014 με κοινοποίηση παράλληλα στο Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας (στο FAX: 24280-90010 ή στο e-mail:mail@kpe-makrin.mag.sch.gr).

Έγγραφο του ΚΠΕ Μακρυνίτσας

Αίτηση Συμμετοχής στο Σεμινάριο του Ε.Θ.Δ. «Τα Πετρογέφυρα της Ελλάδας»