Αρχείο για "25 Ιανουαρίου 2017"

Κέντρο Αναπτυξιακών Μελετών PRISMA – Ευρωπαϊκή Ακαδημία για τη Βιώσιμη Αγροτική Ανάπτυξη – Euracademy Association, Πρόσκληση σε Εργαστηριακή Συνάντηση – Ημερίδα, 31 Ιανουαρίου 2017

Raise
Το Κέντρο Αναπτυξιακών Μελετών PRISMA και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία για τη Βιώσιμη Αγροτική Ανάπτυξη – Euracademy Association, έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν σε Ημερίδα για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Έργου RAISE – RAISING ENVIRONMENTAL AWARENESS AMONG YOUNG PEOPLE.
Η βασική επιδίωξη του Έργου RAISE είναι να συμβάλει στην προστασία της φύσης μέσω της ευαισθητοποίησης των εφήβων και νέων και την ενεργό συμμετοχή τους σε εθελοντικές περιβαλλοντικές δράσεις.
H εκδήλωση απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας αλλά και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, σε περιβαλλοντικές ΜΚΟ, σε Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και σε γονείς και όποιους άλλους ενδιαφέρονται για την περιβαλλοντική εκπαίδευση.

ΚΠΕ Μακρινίτσας – Οδηγός δραστηριοτήτων Ε.Θ.Δ. «Τα βότανα στη ζωή μας»

Η υπεύθυνη του ΚΠΕ Μακρινίτσας Μακέλη Γραμματή και η πρόεδρος του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Σπανοπούλου Κατερίνα προλογίζουν τον Οδηγό δραστηριοτήτων Ε.Θ.Δ. «Τα βότανα στη ζωή μας», που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μελών Παιδαγωγικών Ομάδων Κ.Π.Ε., Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων, Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και εκπαιδευτικών που εργάζονται σε σχολεία ενταγμένα στο Ε.Θ.Δ..
Ο Οδηγός δραστηριοτήτων Ε.Θ.Δ. «Τα βότανα στη ζωή μας» απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς Προσχολικής, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

Οδηγός δραστηριοτήτων Ε.Θ.Δ. «Τα βότανα στη ζωή μας»

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση