Αρχείο για "27 Μαΐου 2015"

Ελληνικη Εταιρεια Προστασιας Φύσης – 1ο Θερινό Οικολογικό Σχολείο “Τα Οικολογικά Σχολεία ταξιδεύουν στα Χανιά” 21-24 Ιουνίου 2015

Η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης στα πλαίσια του Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Οικολογικά Σχολεία» οργανώνει το 1ο Θερινό Οικολογικό Σχολείο στα Χανιά και συγκεκριμένα στο Δραπανιά του Δήμου Κισσάμου από 21-24 Ιουνίου.
Στο Θερινό Σχολείο θα συμμετέχουν 40 περίπου εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα και εκπαιδευτικοί από τη περιφέρεια Χανίων. Συνδιοργανωτές είναι οι διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας εκπ/σης Χανίων, ο Δήμος Κισσάμου και η Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης. Μέρος του κόστους μεταφοράς (Πειραιάς- Σούδα- Πειραιάς) των εκπαιδευτικών καλύπτεται με χορηγία από την ΑΝΕΚ Lines.

Η επιλογή των εκπαιδευτικών θα γίνει απ’ όλη τη χώρα ώστε αν είναι δυνατόν να συμμετέχουν αντιπροσωπευτικά εκπαιδευτικοί από τις περισσότερες περιοχές, όπως και από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Προτεραιότητα θα δοθεί στα ενεργά σχολεία που εντάχθηκαν φέτος στο πρόγραμμα. Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο θερινό σχολείο μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους μέχρι την Τρίτη 3 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:00 ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής σε αυτό το link https://docs.google.com/forms/d/1z-PN-6Ps5RPCsAk9JiibdDg2Dy65WglPF1dJxtHh1-I/viewform?usp=send_form

Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο της Ε.Ε.Π.Φ.

Επικοινωνία : κα Δομνίκη Χαριτοπούλου και κα Ματούλα Συρίγου, 10.00-15.00.

Απολογιστικά στοιχεία Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του σχολικού έτους 2014-2015

Για τον αποτελεσματικότερο σχεδιασμό του επιμορφωτικού έργου του τμήματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για το επόμενο σχολικό έτος, με σκοπό να καλυφθούν οι επιμορφωτικές ανάγκες των εκπαιδευτικών ως προς την ανάληψη και υλοποίηση προγραμμάτων, παρακαλούμε να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά έως τις 19 Ιουνίου 2015 (Παράταση υποβολής) το ερωτηματολόγιο απολογιστικών στοιχείων και εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τομείς επιμόρφωσης:

α. από τους συντονιστές των προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης
Ερωτηματολόγιο συντονιστών Εκπαιδευτικών σε προγράμματα Π.Ε. 2014-2015
 
β. από τους συμμετέχοντες στην παιδαγωγική ομάδα των προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης
Ερωτηματολόγιο συμμετεχόντων Εκπαιδευτικών σε προγράμματα Π.Ε. 2014-2015
 
Έγγραφο του Τμήματος Π.Ε.
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση