Αρχείο για "24 Απριλίου 2013"

H ‘Ενωση Ελλήνων Φυσικών σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διδακτικής και Επιστημολογίας Φυσικών Επιστημών του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν Σεμινάριο Επιμόρφωσης

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, στα πλαίσια επιμόρφωσης των μελών της, αλλά και των εκπαιδευτικών άλλων ειδικοτήτων, συνεχίζει τις εκπαιδευτικές/επιμορφωτικές της δραστηριότητες στον τομέα της «ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ».

Κύριος σκοπός του Σεμιναρίου Επιμόρφωσης είναι η Παιδαγωγική Κατάρτιση των εν ενεργεία καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των αποφοίτων των Σχολών Θετικών Επιστημών των Πανεπιστημίων της χώρας.

Σύνολο ωρών Σεμιναρίου Επιμόρφωσης: 60 ώρες (20 ώρες διδασκαλία, 30 ώρες e-learning, 10 ώρες Πρακτική Άσκηση και εκπόνηση Εργασίας).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΑΞΟΝΑΣ Ι ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
ΑΞΟΝΑΣ ΙΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
ΑΞΟΝΑΣ ΙΙΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
Έναρξη: Αρχές Μαΐου  2013
Ώρες διεξαγωγής μαθημάτων: 9:00 – 16:00 Τμήματα: Σάββατο
Τόπος Διεξαγωγής: Φροντιστήρια Ηράκλειτος
Κόστος: 20 € για τα μέλη της Ε.Ε.Φ(που έχουν ανανεώσει την συνδρομή τους το έτος 2013)
60€ για τα μη μέλη της Ε.Ε.Φ.
Για πληροφορίες – εγγραφές: Γεώργα Αναστασία: 15:00 – 19:00, τηλ.: 210-3635701 Web site: www.eef.gr email: eef@otenet.gr

Ελληνικη Εταιρεια Προστασιας Φύσης – Έκθεση δημιουργιών από ανακυκλώσιμα/«άχρηστα» υλικά», τέχνη από σκουπίδια (trash art)

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Β’/βάθμιας Εκπ/σης Ν.Ρεθύμνης διοργανώνει «Έκθεση δημιουργιών από ανακυκλώσιμα/«άχρηστα» υλικά», τέχνη από σκουπίδια (trash art)», στο  πλαίσιο του Δικτύου Π.Ε. «Φύση χωρίς Σκουπίδια».

Η Έκθεση θα γίνει στην Αθήνα, τέλος Οκτωβρίου-αρχές Νοεμβρίου.

Οι μαθητές Α΄/βάθμιας και Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης με την καθοδήγηση των δασκάλων και καθηγητών τους θα δημιουργήσουν αντικείμενα κατάλληλα για έκθεση.  Οι δημιουργίες αυτές προτείνεται να είναι μικρών διαστάσεων (κατά προτίμηση έως 50 εκατοστά) ώστε να υπάρχει δυνατότητα εύκολης αποθήκευσης και αποστολής στα γραφεία της ΕΕΠΦ στην Αθήνα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2013.

Αίτηση συμμετοχής Εκπαιδευτικού (Word)


Διεθνείς Διαγωνισμοί Ζωγραφικής, Φωτογραφίας και Χειροποίητου Παραδοσιακού Παιχνιδιού

Το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα γνωστοποιεί την προκήρυξη από το Εθνικό Κέντρο Επιμόρφωσης του παιδιού του Υπουργείου Πολιτισμού της Αιγύπτου των κάτωθι διαγωνισμών, οι οποίοι απευθύνονται σε μαθητές ηλικίας 4 έως 18 ετών:

1. Διεθνής Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα “Η Αίγυπτος στα μάτια των παιδιών του κόσμου“.

2. Διαγωνισμός Χειροποίητου Παραδοσιακού Παιχνιδιού.

3. Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέματα “Τα πορτρέτα – ελεύθερα – η αρχιτεκτονική – η φύση”.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση