Ηλεκτρονικές φόρμες συμπλήρωσης απολογιστικών στοιχείων

Απολογιστικά Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2021-2022
Απολογιστικά Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας σχολικού έτους 2021-2022
Απολογιστικά Προγραμμάτων Πολιτιστικών Θεμάτων σχολικού έτους 2021-2022

ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι ηλεκτρονικές Φόρμες είναι διαφορετικές για τα διαφορετικά Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων και πρέπει να συμπληρωθούν αναλόγως από τους/τις  Εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν σε προγράμματα Π.Ε., Α.Υ. και Π.Θ. Σε περίπτωση προβλήματος/δυσκολίας στη συμπλήρωση των στοιχείων, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με την Υπεύθυνη Π.Ε. Τα Απολογιστικά στοιχεία πρέπει να συμπληρωθούν από όλους/ες τους/τις συντονιστές/στριες των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων, ανεξάρτητα από το αν ολοκληρώθηκαν ή όχι.

Σύμφωνα με την Εγκύκλιο υπ. Αριθμ. Φ11/160010/Δ7 – 8/12/2021, του Σχεδιασμού και Υλοποίησης Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων: «Ο/Η Συντονιστής/τρια κάθε προγράμματος μεριμνά για την κατάθεση σχετικής έκθεσης αποτίμησης και παραδοτέων (σε ηλεκτρονική μορφή) στον/στην αντίστοιχο/η Υπεύθυνο/η Π.Ε., Α.Υ., Π.Θ. και Σ.Δ. της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, μέσω του/της Διευθυντή/ντριας της σχολικής μονάδας. Η ενημέρωση του/της Υπευθύνου/ης γίνεται εγγράφως ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.»

Διευκρινίζεται ότι οι εκπαιδευτικοί μπορούν να στείλουν σε ψηφιακή μορφή τις εργασίες των ομάδων των προγραμμάτων τους και τις εκθέσεις αποτίμησης (όπου θα φαίνεται η παιδαγωγική ομάδα και ο τρόπος υλοποίησης του προγράμματος), στην Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: grpere@dide-v-ath.att.sch.gr. Στις εκθέσεις απολογισμού μπορούν να συμπεριλαμβάνονται αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες, ερωτηματολόγια που χρησιμοποιήθηκαν, κ.λπ.).

Αν επιθυμούν οι εκπαιδευτικοί, μπορούν να αναρτήσουν το υλικό που παρήχθη κατά τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματός τους, στο Wiki (perivallontikivatinas.pbworks.com) που έχει δημιουργηθεί για την ανάρτηση των εργασιών των περιβαλλοντικών ομάδων, με στόχο τη χρήση αυτού του αρχείου εργασιών από όλους/όλες.

Προθεσμία κατάθεσης απολογισμού – συμπλήρωσης φόρμας : 30 Ιουνίου 2022

Έγγραφο της Π.Ε. Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας