Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της υποστήριξης των εκπαιδευτικών και της ενδυνάμωσης στο έργο τους, συνεργάζεται με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr, το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και τις Διευθύνσεις Β΄/θμιας Εκπ/σης της Αττικής, για την διοργάνωση Επιμορφωτικής Ημερίδας συνολικής διάρκειας 5 διδακτικών ωρών, με θέμα :

«Ακραία καιρικά φαινόμενα και συνδεόμενες φυσικές καταστροφές: Παρατήρηση – Πρόγνωση – Εκπαίδευση»

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου, Λεωφόρος Κηφισίας 213, την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020. Το σχολείο διαθέτει εσωτερικό parking. Οδηγίες πρόσβασης από τον Ηλεκτρικό σταθμό Αμαρουσίου : https://tinyurl.com/us8r9w8

Η Ημερίδα απευθύνεται σε όλους/όλες τους/τις εκπαιδευτικούς της Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας, με προτεραιότητα σε αυτούς που υλοποιούν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεση παρακολούθησης του Σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική Φόρμα συμμετοχής

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων : 10-03-2020 και ώρα 14.00

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.