Το ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών, ως συντονιστικός φορέας του  Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο Απορρίμματα: Τα χρήσιμα…«άχρηστα», προσκαλεί τη Σχολική Κοινότητα, εκπαιδευτικούς και μαθητές, να κατασκευάσουν φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σχολείου τους, των τάξεών τους, αλλά και του σπιτιού τους, με τρόπο μοναδικό και εναλλακτικό.

Εμείς περιμένουμε ανταλλάξετε ιδέες, ευχές, αναμνήσεις και όνειρα μέσα από το ιστολόγιο My alternative Christmas tree (http://myownchristmastree.blogspot.gr/). Απλά στείλτε από την ηλεκτρονική διεύθυνση που διατηρείτε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο συμπληρωμένη τη συνημμένη φόρμα Τα Ξεχωριστά φετινά μου Χριστούγεννα στο myownchristmastree@gmail.com.  Θα φροντίσουμε να φτάσουν τα νέα σας παντού!

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.