Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα EDUCARTOON διοργανώνει τον 2ο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό σκίτσου με θέμα:

«Η χρήση του δρόμου…είναι στο χέρι σου – Αύριο εγώ θα οδηγώ»

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων (Δ΄- Ε΄- Στ΄ δημοτικού), Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας, δημόσιων και ιδιωτικών όπως και ελληνόφωνων σχολείων του εξωτερικού.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη 10η Ιανουαρίου 2013 και λήγει στις 10 Μαρτίου του 2013. Έως την καταληκτική του ημερομηνία θα πρέπει να έχουν υποβληθεί τα μαθητικά έργα στον φορέα που συντονίζει το διαγωνισμό στην ακόλουθη ταχυδρομική διεύθυνση: Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών για το μαθητικό διαγωνισμό «Η χρήση του δρόμου…είναι στο χέρι σου. Αύριο εγώ θα οδηγώ» Κερασούντος 2, Γραφείο 7, 62110 Σέρρες

Tα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη φόρμα και να τη στείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση kykloforiaki@dipe.ser.sch.gr ως τις 8 Φεβρουαρίου 2013.

Έγκριση Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.

Αίτηση συμμετοχής