Afissa

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας διά της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, διοργανώνει Επιμορφωτικό Βιωματικό Σεμινάριο με θέμα :

«Ψηφιακές πλατφόρμες και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

την Πέμπτη 11-12-2014 στο  1ο ΕΠΑ.Λ. Χαλανδρίου , Ναυαρίνου 5 και Κωστή Παλαμά, και ώρες 16.30-21.00, τηλ. σχολείου: 2106897641.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε 15 εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας και 15 εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας. Θα προηγηθούν οι εκπαιδευτικοί που υλοποιούν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος 2014-15 και δεν έχουν προηγούμενη επιμόρφωση στην Π.Ε.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών για την ενίσχυση των δεξιοτήτων τους στο να ενσωματώνουν Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο στα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.
Παρακαλούνται όσοι εκπαιδευτικοί διαθέτουν φορητό υπολογιστή να τον φέρουν, γιατί θα χρησιμοποιηθεί στις ομάδες (ένας υπολογιστής ανά 4 άτομα) για να υλοποιηθεί το εργαστήριο για τη χρήση της διαδικτυακής πλατφόρμας http://kalyterizoi.gr της WWF Hellas.
 
Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεση παρακολούθησης του Σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων : Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014.
 
Φόρμα Συμμετοχής
 
Έγγραφο του Τμήματος Π.Ε.