Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, προτίθεται να διοργανώσει δια ζώσης εκδήλωση παρουσιάσεων Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων, τη Δευτέρα 19 &την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 (αν χρειαστεί & ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων των σχολείων ), για τα προγράμματα που υλοποιήθηκαν κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκδήλωσης παρακαλούμε τα σχολεία που υλοποιούν Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων (Π.Ε., Α.Υ., Π.Θ.) και που επιθυμούν να συμμετάσχουν με μαθητές/τριές τους στις Παρουσιάσεις, να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος: https://forms.gle/Wd5NyVpohvSDvWv96

Η διάρκεια της κάθε παρουσίασης θα είναι περίπου 10-15΄και θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των παρουσιαζόμενων Προγραμμάτων, αλλά και από την πρωτοτυπία της παρουσίασης. Οι παρουσιάσεις θα είναι δια ζώσης, με επιλογή ημέρας από τους/ις εκπαιδευτικούς και κατόπιν συνεννόησης με την Υπεύθυνη Π.Ε.

Στις παρουσιάσεις που θα μας σταλούν, προτρέπουμε τους/τις εκπαιδευτικούς να συμπεριλάβουν μεθόδους και τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν κατά την υλοποίηση των προγραμμάτων, τα παραχθέντα, τα συναισθήματα των μαθητών/τριών και τα αποτελέσματα των δράσεών τους (σε περίπτωση που είχαν την δυνατότητα να κάνουν). Επισήμανση: οι παρουσιάσεις γίνονται από μαθητές/τριες και έχουν ως βασικό στόχο την διάχυση των καλών πρακτικών κατά την υλοποίηση των προγραμμάτων.

Τα PPTs/αφίσες/Videos τα οποία θα περιέχουν αποκλειστικά γνωστικό περιεχόμενο, χωρίς δράσεις/δραστηριότητες/μεθοδολογία/αποτελέσματα του προγράμματος, δεν θα γίνουν δεκτά. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής : η έγκαιρη αποστολή του υλικού παρουσίασης στο grpere@dide-v-ath.att.sch.gr.

Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος : Δευτέρα 22 Μαϊου

Έγγραφο της Π.Ε. Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας