https://www.elliniko-panorama.gr/images/photos/GLTFEQVREB.jpg

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της υποστήριξης των καθηγητών, συνεργάζεται με το ΚΠΕ Στυλίδας – Υπάτης και τις Δ/νσεις Β΄/θμιας Εκπ/σης Γ΄ Αθήνας & Α΄/θμιας Εκπ/σης Δυτικής  Αττικής, για την διοργάνωση διήμερου σεμιναρίου διάρκειας 15 ωρών,  με θέμα :

«Το τοπικό φυσικό περιβάλλον στην  διαμόρφωση  προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης»

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Μαρτίου 2019, ημέρες Σάββατο και Κυριακή αντιστοίχως, στην Παύλιανη Φθιώτιδας και στην περιοχή Γοργοποτάμου και Λουτρών Υπάτης. Θα αξιοποιηθούν ως παράδειγμα δόμησης προγραμμάτων Π.Ε. σε σχέση με το τοπικό περιβάλλον, τα σχετικά με την υδροκίνηση, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την γεωθερμία και τον θερμαλισμό, προγράμματα του ΚΠΕ Στυλίδας – Υπάτης, όπως: «Από την υδροκίνηση μιας άλλης εποχής … στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας» και «Περιβαλλοντικές διαδρομές  στα ιαματικά νερά της Φθιώτιδας».

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών 50 εκπαιδευτικοί (συνολικά).

Η μετακίνηση και η διαμονή των Υπευθύνων Π.Ε. και των Εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν θα βαρύνουν τους ίδιους.
Το ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης θα καλύψει την προσφορά ενός (1) γεύματος (Σάββατο), ενός (1) καφέ  (Σάββατο) και από ένα (1) δεκατιανό την κάθε ημέρα.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου (εισηγήσεις, εργαστήρια, δραστηριότητες πεδίου) και οι πίνακες συμμετεχόντων θα ανακοινωθούν μετά την οριστικοποίηση στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ, στο σύνδεσμο που ακολουθεί.
http://kpestylidas.wixsite.com/kpestylidas

Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεση παρακολούθησης του Σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα : https://goo.gl/forms/8J3UcH3L0mHJ1twD2
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων
: 04-03-2019 και ώρα 12.00.

Οι εκπαιδευτικοί θα ενημερωθούν για την επιλογή τους στο σεμινάριο, στα προσωπικά τους e-mails. 

 Έγγραφο της Π.Ε. Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας