Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Β΄ Aθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της υποστήριξης των καθηγητών που αναλαμβάνουν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και της ενδυνάμωσης στο έργο τους, συνεργάζεται με το ΚΠΕ Ελευσίνας και τις Δ/νσεις Εκπαίδευσης Δ.Π.Ε. B΄ Αθήνας, Aνατολικής Αττικής και Δ.Δ.Ε. Α΄, Β΄ & Δ΄ Αθήνας και Ανατολικής Αττικής για τη διοργάνωση Σεμιναρίου,  με τίτλο :

«Συνδέοντας την εκπαίδευση για το περιβάλλον και την αειφορία με το STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics)»

Oι εκπαιδευτικοί στόχοι του σεμιναρίου  είναι  η απόκτηση γνώσης για το περιεχόμενο, τα  χαρακτηριστικά και τις εφαρμογές του STEM, η σύνδεση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με το STEM και η παιδαγωγική αξιοποίηση των παραπάνω σε εκπαιδευτικά προγράμματα για το περιβάλλον και την αειφορία.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στους χώρους του 1ου Γυμνασίου Αμαρουσίου (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Αμαρουσίου) στις 17 Μαρτίου 2018 και απευθύνεται σε 10 εκπαιδευτικούς από κάθε Διεύθυνση.

Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεση παρακολούθησης του Σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική Φόρμα συμμετοχής

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων : 19-02-2018

Έγγραφο του ΚΠΕ Ελευσίνας