Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Αγωγής Σταδιοδρομίας & Πολιτιστικών Θεμάτων, προτίθεται να συνδιοργανώσει με το Δήμο της Νέας Ιωνίας, σε χώρους του Δήμου, πενθήμερο παρουσιάσεων Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων, κατά τα μέσα του Μαϊου 2018, για τα σχολεία της Διεύθυνσης που εκπονούν προγράμματα κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά .

Η παρουσίαση των προγραμμάτων δύναται να γίνει με : αφίσες, θεατρικά δρώμενα, μουσικοχορευτικά δρώμενα, παιχνίδια ρόλων, ζωγραφική, φωτογραφία, ταινίες μικρού μήκους, κατασκευές και άλλα.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκδήλωσης παρακαλούμε τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν και υλοποιούν Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η διάρκεια της κάθε παρουσίασης θα είναι περίπου 10-15΄και θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των σχολείων. Επιπλέον χρόνος θα δοθεί – εφόσον υπάρχει δυνατότητα – μόνον σε περιπτώσεις παρουσίασης θεατρικών ή δρώμενων από τους μαθητές επί σκηνής και όχι σε παρουσιάσεις μέσω ppt ή video. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής : η έγκαιρη αποστολή του υλικού παρουσίασης σε χρονικό διάστημα τουλάχιστον 2 εβδομάδων προ της παρουσίασης.

Καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων : 15-02-2018

Έγγραφο της Π.Ε. Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας