Το ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» μέσω του  Επιχειρησιακού Προγράμματος  «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ», υποέργο 4, άξονας προτεραιότητας 8,  με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προγραμματίζει διοργάνωση επιμορφωτικού σεμιναρίου για εκπαιδευτικούς του εθνικού, θεματικού δικτύου που συντονίζει, «Γεωμυθολογικά – Γεωπεριβαλλοντικά μονοπάτια». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει θεωρητικό και εργαστηριακό μέρος, στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ στην Στυλίδα, καθώς και εργασίες πεδίου. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής του δικτύου.

 Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο δίκτυο κατά το σχολικό έτος 2016-2017.
  • εκπαιδευτικούς που πρόκειται να εκπονήσουν κατά το τρέχον σχολικό έτος σχετικό με τη         θεματική πρόγραμμα και προτίθενται να συμμετάσχουν στο δίκτυο.
  • εκπαιδευτικούς των διευθύνσεων εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας που πρόκειται  να εκπονήσουν σχετικό με το δίκτυο πρόγραμμα κατά το τρέχον σχολικό έτος .
  • υπευθύνους Π.Ε. και σχολικών δραστηριοτήτων των οποίων σχολεία των διευθύνσεών τους ανήκουν στο δίκτυο και ένας τουλάχιστον εκπαιδευτικός των εν λόγω σχολείων θα συμμετάσχει     στο σεμινάριο.
  • υπευθύνους και μέλη Π.Ο. των συνεργαζόμενων ΚΠΕ (μέχρι 4 ΚΠΕ και 2 άτομα ανά ΚΠΕ).
  • μέλη της συντονιστικής επιτροπής (έως 4 μέλη) ή σε αναπληρωματικά μέλη αυτών.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου(εισηγήσεις, εργαστήρια, δραστηριότητες πεδίου) και οι πίνακες συμμετεχόντων θα ανακοινωθούν μετά την οριστικοποίηση στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ, στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να αποστείλουν την αίτησή τους στον υπεύθυνο Π.Ε. ή σχολικών δραστηριοτήτων της διεύθυνσής τους μέχρι την 6η-11-2017, ημέρα Δευτέρα.