ΚΠΕ Φιλιατών

ΠΕΡΙΒ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Δ Δ Ε Β΄ ΑΘΗΝΑΣΓΡΑΦ ΠΕΡ Γ' ΔΙΕΥΘ Δ Ε ΑΘΗΝΑΣ

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της υποστήριξης των καθηγητών που αναλαμβάνουν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και της ενδυνάμωσης στο έργο τους, συνεργάζεται με το ΚΠΕ Φιλιατών και  τη Διεύθυνση  Β΄/ θμιας Εκπ/σης Γ΄Αθήνας για τη διοργάνωση σεμιναρίου στην Θεσπρωτία  με τίτλο :

” Μελετώντας την Ιστορία και το Περιβάλλον με στόχο  την βιώσιμη ανάπτυξη : Η περίπτωση του ποταμού Αχέροντα “

Το σεμινάριο απευθύνεται σε 45 εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στις προαναφερθείσες Διευθύνσεις. Το σεμινάριο, θα συνδυάζει περιβαλλοντική, ιστορική, θεωρητική και βιωματική προσέγγιση της περιοχής σε  έναν  από τους ομορφότερους αλλά και  λιγότερο αξιοποιημένους νομούς της Ελλάδας. Οι εργασίες του σεμιναρίου θα διεξαχθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Παραμυθιάς Καρκαμίσι, στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Θεσπρωτίας στην Βρυσέλα και στο πεδίο ( ποταμός Αχέροντας, Σούλι,  πόλη της Παραμυθιάς, Φοινίκι )

Η αναχώρηση για την Παραμυθιά  έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 το μεσημέρι. Η  επιστροφή στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017.

Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεση παρακολούθησης του Σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική Φόρμα συμμετοχής

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων : 25-10-2017

Έγγραφο της Π.Ε. Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας