ΕΠΕΙΓΟΝ ! 

Το ΚΠΕ Μολάων σε συνεργασία με την αναπτυξιακή εταιρεία «Πάρνων α.ε.»  στο πλαίσιο του Υποέργου 5 της πράξης: «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης- Περιβαλλοντική Εκπαίδευση», του Επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση  και δια Βίου Μάθηση 2014-2020», διοργανώνει σεμινάριο το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαΐου 2017    με θέμα:

 «Πολιτιστική κληρονομιά – Περιβάλλον και αειφορία»

 Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στο χώρο του κάστρου Μονεμβασίας και απευθύνεται σε  εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι υλοποιούν πρόγραμμα σχετικό με τα κάστρα και κατά προτεραιότητα είναι ενταγμένοι στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Κάστρο: Ο τόπος το ορίζει και ο άνθρωπος το χτίζει» καθώς  και στα μέλη των ΚΠΕ και των Δ/νσεων εκπαίδευσης που είναι συνεργάτες στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο (συνολικά 60 άτομα).

Πιο αναλυτικά το σεμινάριο απευθύνεται κατά προτεραιότητα:

  • Σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης που τα σχολεία τους είναι ενταγμένα στο Δίκτυο.
  • Σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να ενταχθούν στο Δίκτυο και κατά το τρέχον σχολικό έτος υλοποιούν σχετικό πρόγραμμα.
  • Σε υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που συνεργάζονται με το Δίκτυο ή έχουν σχολεία ενταγμένα σε αυτό.
  • Σε εκπαιδευτικούς – μέλη των συνεργαζόμενων ΚΠΕ που συμμετέχουν ήδη στο Δίκτυο.
  • Στα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής και Παιδαγωγικής Ομάδας του Δικτύου.
  • Στους εκπαιδευτικούς της Λακωνίας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο (χωρίς δαπάνη για το ΚΠΕ Μολάων).

Από τα συνεργαζόμενα ΚΠΕ μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μέχρι 2 εκπαιδευτικοί ενώ από κάθε σχολείο ένας 1 εκπαιδευτικός.

Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο παρακαλούνται να αποστείλουν την παρακάτω αίτηση συμμετοχής  στην υπέυθυνη Π.Ε. μέχρι την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017.