Το ΚΠΕ Νάουσας, προγραμματίζει τριήμερο θεματικό σεμινάριο, στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ)-Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», Άξονας προτεραιότητας 6, Υποέργο 1 (ΛΑΠ), με σκοπό την ενημέρωση των εκπαιδευτικών στη φιλοσοφία, το περιεχόμενο και τις μεθόδους υλοποίησης προγραμμάτων ΠΕ με θέμα τη Βιομηχανική Κληρονομιά.
Το θεματικό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 5-7 Μαΐου 2017 έχει τίτλο:

«Ανάδειξη και αξιοποίηση της Βιομηχανικής Κληρονομιάς ως μοχλός ανάπτυξης »

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης που εκπονούν ή επιθυμούν να ενημερωθούν για να εκπονήσουν αντίστοιχης θεματολογίας πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπ/σης.
Με την ολοκλήρωση της  επιμόρφωσης οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν ανελλιπώς τις εκπαιδευτικές διαδικασίες θα λάβουν βεβαίωση επιμόρφωσης  και θα εγγραφούν στο μητρώο επιμορφωμένων στην περιβαλλοντική εκπ/ση που τηρείται στο ΚΠΕ.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση τους στην υπέυθυνη Π.Ε. μέχρι την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017.